Σάββατο 23 Απριλίου 2016

 Reviews <3  

  Σήμερα θα σου μιλήσω για την ενυδατική που χρησιμοποιώ το τελευταίο καιρό. Η επιδερμίδα μου είναι ο ορισμός της μεικτής επιδερμίδας και αυτό πολλές φορές με μπλοκάρει σε θέματα περιποίησης και φροντίδας. Ένας λόγος που δεν είναι εύκολη περίπτωση αυτή της μεικτής είναι που συνδυάζει ανάγκες από σχεδόν όλους τους τύπους επιδερμίδας. Ευαισθησία, ερυθρότητα, ξηρασία και λιπαρότητα είναι τα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται είτε μεμονωμένα είτε όλα μαζί συγχρόνως, το καθένα σε διαφορετικά σημεία. Σε όλη αυτή τη κατάσταση, συχνά υπάρχουν και σπυράκια. Με λίγα λόγια πρέπει να γίνεται προσεκτική επιλογή προϊόντων για το πρόσωπο.
   Το τελευταίο καιρό, λόγω εποχής, η επιδερμίδα μου δεν είναι στα καλύτερά της. Εμφανίζονται όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και μάλιστα σε έντονο βαθμό. Στη  σταδιακή βελτίωση που διακρίνω, θεωρώ πως οφείλεται σε δυο προϊόντα που χρησιμοποιώ το διάστημα αυτό.
   Πρόκειται για  δυο προϊόντα από την εταιρεία Bioderma. H εταιρεία αυτή φημίζεται για το νεράκι  καθαρισμού, το οποίο λειτουργεί και ως προϊόν ντεμακιγιάζ. Σε συνδυασμό με αυτό το νεράκι, χρησιμοποιώ και την αντίστοιχη ενυδατική κρέμα. Η σειρά που επέλεξα είναι η Hydrabio και είναι κείνη με τη γαλάζια συσκευασία που απευθύνεται σε ευαίσθητες επιδερμίδες.


   Στόχος της είναι να επαναφέρει τη φυσική ενυδάτωση του προσώπου σεβόμενη πάντα την ευαισθησία που μπορεί να εμφανίζει η συγκεκριμένη περιοχή. Πέρα από τη στοχευμένη της δράση, είναι σημαντικό να σου πω πως η ενυδατική της σειράς αυτής βγαίνει σε 2 version. Για πολύ ξηρό δέρμα (Riche) ή για κανονικό προς μεικτό (Legere). To γεγονός αυτό δημιουργεί τη προσδοκία πως πρόκειται για ένα εξειδικευμένο προϊόν, κι έτσι είναι.
   Η ενυδατική που επέλεξα ήταν σαφώς η  Legere, την οποία τη ξεχώρισα για τη λεπτόρρευστη υφή της και το διακριτικό άρωμά της. Είδα την επιδερμίδα μου από την πρώτη στιγμή να αλλάζει. Από τη πρώτη εβδομάδα εφαρμογής, η ενυδάτωση του προσώπου βελτιώθηκε, οι κοκκινίλες ελαττώθηκαν και η ξηρότητα χάθηκε εντελώς. Με τη λιπαρότητα να ελέγχεται, φυσικό επακόλουθο ήταν και να μειωθούν τα σπυράκια μου. Η εν λόγω ενυδατική προσώπου δεν διαθέτει αντηλιακή προστασία αλλά μπορεί να χρησιμοποιεί εύκολα και γρήγορα για βάση στο μακιγιάζ σου.


   Σε συνδυασμό με τη δράση της ενυδατικής κρέμας, ήρθε το νεράκι καθαρισμού που βοήθησε αρκετά στην όλη διαδικασία. Η χρήση του μπορεί να γίνει μεμονωμένα ως ξεκάθαρα προϊόν καθαρισμού & ντεμακιγιάζ αλλά και συμπληρωματικά ως ένα είδος λοσιόν. Προσωπικά, μου ταίριαξε σα λοσιόν, για τα υπολείμματα από ακαθαρσίες και μακιγιάζ. Αλλά και στις δυο περιπτώσεις κάνει εξαιρετική δουλειά, αφαιρεί το μακιγιάζ των ματιών,των χειλιών αλλά και του προσώπου σα μαγνήτης, είτε το χρησιμοποιείς εξ αρχής είτε στο τελείωμα του ντεμακιγιάζ.


   Σου προτείνω να τα τσεκάρεις τα συγκεκριμένα προϊόντα της σειράς αυτής ,καθώς συνδυάζουν την εγγύηση μιας γνώστης εταιρείας που τη συστήνουν οι δερματολόγοι και τη βρίσκεις  σε φαρμακεία και  τη δυνατότητα να βρεις ακριβώς αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας. Από άποψη τιμής, η εταιρεία – είναι αλήθεια- πως δε φημίζεται για τις προσιτές της τιμές, χωρίς να σημαίνει ότι είναι απαγορευτικές. Να έχεις στο νου σου πώς κατά καιρούς υπάρχουν πολύ συμφέρουσες προσφορές από τη συγκεκριμένη εταιρεία που συνδυάζουν προϊόντα για μια ολοκληρωμένη περιποίηση. Κατά τη γνώμη μου, σου προτείνω να τσεκάρεις στο skroutz.gr για να βρεις τη καλύτερη τιμή σε ηλεκτρονικό φαρμακείο, αλλά και να μην αποκλείσεις τη περίπτωση του φαρμακείου της γειτονιάς σου. Εγώ βρήκα το σετ με την ενυδατική κρέμα του προσώπου & το νεράκι καθαρισμού μόλις στα 14 ευρώ από φαρμακείο στο κέντρο της πόλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου