Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Reviews 
Κηραλοιφή με χαμομήλι και καλέντουλα

 Τα τελευταία χρόνια όλο ένα και περισσότερο στρεφόμαστε σε φυτικά προϊόντα με φυσικά συστατικά που στερούνται βλαβερές ουσίες, καινοτόμες επεξεργασίες και συντηρητικά. Αυτή η τάση παρουσιάζεται τόσο στο χώρο της φροντίδας όσο και των καλλυντικών.
  Σ αυτή την επιλογή αποφάσισα να κινηθώ κυρίως για την περιποίησή μου. Αναζήτησα λοιπόν αρχικά σε καταστήματα και σε beauty blogs διάφορες προτάσεις και κατέληξα σε ένα συστατικό το μελισσοκέρι. Οι κρέμες όπου περιέχουν σε υψηλή περιεκτικότητα το θαυματουργό αυτό συστατικό, είναι γνωστές ως κηραλοιφές.
  Έτσι μπήκα στο πειρασμό και δοκίμασα. Συγκεκριμένα επέλεξα από ένα κατάστημα "άρωμα όνειρον " στη πόλη της Θεσσαλονίκης, μια κηραλοιφή με χαμομήλι και καλέντουλα. Από τα συστατικά της καταλαβαίνεις πως η στοχευμένη της δράση είναι καθαρά καταπραϋντική πέρα από ενυδατική. Αναμφίβολα, είναι ένα προϊόν για ευαίσθητες επιδερμίδες, χωρίς αυτό να είναι περιοριστικό.
  Θα ξεκινήσω λέγοντάς σου πως η κρέμα αυτή είχε το χαρακτηριστικό χρώμα του φυσικού κεριού της μέλισσας και την αντίστοιχη & απίστευτη μυρωδιά. Σου φτιάχνει τη διάθεση με το που ανοίγεις το καπάκι.
  Η υφή της ήταν πλούσια και αρκετά λιπαρή, κάτι που ήταν αναμενόμενο λόγω της φύσης του προϊόντος. Για τον λόγο αυτό και τη χρησιμοποίησα ως «κρέμα νυκτός», μιας και σα βάση για το μακιγιάζ δεν ενδείκνυται.  
  Είδα το πρόσωπό μου να ενυδατώνεται χωρίς να επηρεάζεται η λιπαρότητά του. Ως μικτή – λιπαρή επιδερμίδα με αρκετές ευαισθησίες, μπορώ να σου πω πως όχι μόνο δεν επιδείνωσε τη λιπαρότητα αλλά με βοήθησε με κοκκινίλιες και σπυράκια. Από τη πρώτη χρήση είδα το πρόσωπο μου βελτιωμένο και αρκετά αναζωογονημένο.


  Πέρα από αυτή τη χρήση, θαυμαστά αποτελέσματα είδα και στο σώμα. Σε περιοχές όπως η πλάτη, οι ώμοι και οι αγκώνες ενυδατώθηκαν καθώς παρατήρησα και μείωση στη τοπική ακμή. Επίσης, την εφάρμοσα και σε παλιό έγκαυμα και αναμφίβολα υπήρξε διαφορά στη όψη του σημαδιού. Διαφορά στη όψη είδα και σε παλιές ραγάδες. Ενώ πρέπει να σου πω πως κάνει εξίσου εξαιρετική δουλειά για εφαρμογή σε ευαίσθητες περιοχές -όπως το άνω χείλος και την αντίστοιχη των φρυδιών- μετά από την αποτρίχωση. Τέλος σου προτείνω ανεπιφύλακτα τη χρήση σα βάλσαμο χειλιών κυρίως για τις βραδινές ώρες του ύπνου.
  Όπως καταλαβαίνεις έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένη με τη συγκεκριμένη κηραλοιφή. Το προϊόν αυτό με κατέστησε λάτρη της φιλοσοφίας των κηραλοιφών. Αν μάλιστα σκεφτείς κανείς πώς έρχεται σε μια συσκευασία των  50ml, ότι χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα και πως είναι ιδιαίτερα οικονομική  (6ευρώ), τότε πείθεσαι για αυτό το πολυχρηστικό προϊόν.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου