Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Girl on Fire

 Hey! Σήμερα σου έχω ετοιμάσει να σου παρουσιάσω ένα τραγούδι από την Alicia Keys, μια Αμερικανίδα με πολύ ταλέντο και γοητεία. Το τραγούδι που επέλεξα να μοιραστώ μαζί σου είναι το «Girl on fire» που στα ελληνικά μεταφράζεται Το κορίτσι στη φλόγα ή αλλιώς το φλογερό κορίτσι.
 Πρόκειται για ένα παλιό της τραγούδι που κινείται στα ποπ μονοπάτια με ιδιαίτερη ενορχήστρωση & συνδυασμούς από ήχους πολλών οργάνων. Η φωνή της σ αυτό το τραγούδι αναδεικνύεται αν και στιχουργικά δεν εντυπωσιάζει.Το συγκεκριμένο κομμάτι το ανακάλυψα πρόσφατα. Γενικά συνηθίζω να αναζητώ παλιές εκτελέσεις, συλλογές & playlists στο Youtube.Κι από τότε κόλλησα μαζί του.
 Είναι από εκείνα τα τραγούδια που  είναι αποθηκευμένα στο κινητό σου & παίζουν  ασταμάτητα. Τα ακούς ακόμα και στο δρόμο περπατώντας και νιώθεις μάλιστα ότι παίζεις σε Video Clip.Προσωπικά θεωρώ πως είναι ένα κομμάτι δυνατό που παραδόξως μου προκαλεί μια χαλαρωτική ένταση. Σα να μου υπόσχεται ότι όλα θα γίνουν με το έναν ή με τον άλλον τρόπο. Αρκεί να κρατήσεις αναμμένη τη φλόγα σου!



 Σε αυτό, καθοριστικό ρόλο παίζει το official Video Clip. Σύμφωνα με το story του, είναι μια γυναίκα που από το πρωί μέχρι και το βράδυ είναι απασχολημένη. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της μέρας αλλάζει αλλά και συνδυάζει ρόλους. Είναι συγχρόνως η τρυφερή μαμά, η κλασσική νοικοκυρά , η σκληρή επαγγελματίας & η ελκυστική σύζυγος. Κοινός παρανομαστής σε όλα αυτά είναι η φλόγα της γυναικείας φύσης που σου επιτρέπει να είσαι και να κάνεις τα πάντα. Έτσι, η γυναίκα αυτή μεταμορφώνεται συνεχώς εξαιτίας του πάθος τους για τον έρωτα και την ίδια τη ζωή. Για αυτή τη φλόγα λοιπόν μας μιλάει η κατά άλλα πανέμορφη Alicia Keys.
 Σου το προτείνω να το ακούσεις ώστε να περάσει ακόμα πιο γρήγορα αυτή την εβδομάδα.
Κάλο υπόλοιπο εβδομάδας  J

Νανά Μιχ, 

πολλά Μουάτς!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου