Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

(Hair) empties

Styling Gel-Extra Strong Hold, Nature Touch Mr. Grand, 250ml
Ένα προϊόν ιδιωτικής εταιρείας* που φέρει όμως την υπογραφή της Farcom και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα προϊόντα. Με ευχάριστο άρωμα και απαλή υφή σου επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να εφαρμόσεις το gel στα μαλλιά σου. Ιδιαίτερα αποδοτικό στο κλασσικό χτένισμα με τα πλεξουδάκια που αφήνει την αίσθηση του ανάλαφρου κυματισμού αφού τα ξελύσεις. Οικονομικό & με πολλές εκδοχές όσο αφορά τη διαβάθμιση του κρατήματος. Χωρίς να ξηραίνει και «κοκκαλώνει» τα μαλλιά μπορείς να χρησιμοποιήσεις χτένα και μετά την εφαρμογή για να τελειοποιήσεις το styling σου. Σου το προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη!



Προϊόν ιδιωτικής εταιρείας*: Έτσι ονομάζονται τα προϊόντα που φέρουν την επωνυμία του καταστήματος (π.χ. Super Market) που τα προσφέρει προς πώληση. Συνήθως προέρχονται από μια μεγαλύτερη γνωστή ως προς το είδος του προϊόντος εταιρεία και απλώς η συσκευασία φέρει την αντίστοιχη επωνυμία . Το συγκεκριμένο gel το βρίσκεις σε όλα τα καταστήματά του Mr. Grand, Μασούτης (Βόρεια Ελλάδα)

Αξιολόγηση: ©©©©©©©©©_ /©©©©©©©©©©

Sunsilk Co-creations, Κρέμα χωρίς ξέβγαλμα 200 ml
Σπαστά- Εντυπωσιακές μπούκλες
Έχοντας χρησιμοποιήσει τη πορτοκαλί εκδοχή αλλά και τη μωβ, μπορώ να σου πω πως η συγκεκριμένη version είναι η καλύτερη. Πρόκειται για το προιόν που βρίσκεται στη πράσινη συσκευασία.Αν και δε διαφέρουν και πολύ στο άρωμα, έχουν διαφορά στην απόδοση. Η κρέμα αυτή έχει ως δράση τον ενίσχυση της μπουκλας ή έστω του ανάλαφρου σπασίματος. Κι όντως καταφέρνει να δώσει «νεύρο» και στις δυο περιπτώσεις. Καλοσχηματισμένα μπουκλάκια στο τελείωμα του μήκους των μαλλιών μου, κάτι πραγματικά πολύ όμορφο. Πρέπει να σου πω πως πέρα από τη προτεινόμενη χρήση , θεωρώ ότι ως live conditioner μπορεί επάξια να αντικαταστήσει ένα Dry shampoo για εκείνες τις μέρες με τη περιττή λιπαρότητα.  

Αξιολόγηση: ©©©©©©©©_ _ /©©©©©©©©©©

Miracle Beach Waves, holiday hair all year around, Aussie, 150ml
Μια διχασμένη γνώμη για το συγκεκριμένο προϊόν. Αρκετά αποδοτικό κυρίως με χρήση σεσουάρ. Δίνει όντως αυτό που υπόσχεται -αν ακολουθήσεις τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία- δηλαδή το κυματισμό των μαλλιών που προκαλεί το θαλασσινό νερό. Είναι κάτι όντως εντυπωσιακό. Αλλά προσωπικά δε με άφησε απόλυτα ευχαριστημένη. Αρχικά να σου πω πως το άρωμα του, το οποίο  θεωρείται ως ένα πλεονεκτήματά του, είναι έντονο και όχι τόσο ευχάριστο όσο λέγεται. Βασικά υπάρχει η γνώμη ότι μυρίζει τσιχλόφουσκα. Η αλήθεια είναι  ότι δε μου θύμιζε κάτι από τη μυρωδιά της τσιχλόφουσκας αλλά κάτι άσχημο. Επίσης να σου πω πως κάθε φορά που το χρησιμοποιούσα, παρατηρούσα μια ερυθρότητα στο μέτωπο και μάγουλα. Όπως καταλαβαίνεις θα αρκεστώ σε μια μόνο δοκιμή.
Αξιολόγηση: ©©©©©_ _ _ _ _ /©©©©©©©©©©

Δυναμωτική κρέμα μαλλιών «Πυκνά & Δυνατά», Garnier Fructis
Μια κρέμα μαλλιών  με καταπληκτικό άρωμα που αιχμαλωτίζεται στα μαλλιά σου & διατηρείται για τουλάχιστον για 2 μέρες αφού λουστείς. Το συγκεκριμένο προϊόν σου παρέχει ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Δυνατά, πυκνά & γεμάτα μαλλιά από το πρώτο λούσιμο! Νιώθεις τα μαλλιά σου να κερδίζουν όγκο, κίνηση και υγιή όψη. Αν διαβάσεις τη συσκευασία περιέχονται πολλά θρεπτικά συστατικά τα οποία δυναμώνουν τη τρίχα ενυδατώνοντάς την ασύστολα! Με τη μεμονωμένη χρήση της κρέμας αυτής από τη συγκεκριμένη σειρά έμεινα κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη. Μου δημιουργήθηκε μάλιστα, η προσδοκία ότι η χρήση όλων των προϊόντων της σειράς «Πυκνά & Δυνατά» θα μου προσφέρει ολοκληρωμένο & κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό αποτέλεσμα, ιδίως τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι.
Αξιολόγηση: ©©©©©©©©©_ /©©©©©©©©©©

Aqua light Weightless, Pantene Pro-V, 150ml
Πρόκειται για ένα διφασικό προϊόν με καθαρά ενυδατική δράση & τρομερό κλασσικό άρωμα της Pantene. Το πλεονέκτημα είναι ότι προέρχεται από μια σειρά που εξασφαλίζει το ανάλαφρο αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια είναι ένα προϊόν σε μορφή spray  για να φρεσκάρεις & να αναζωογονείς τα μαλλιά σου προσφέροντάς τους  ενυδάτωση & ανάλαφρη κίνηση. Προσωπικά πρέπει να σου πω  πως το χρησιμοποίησα μέχρι τέλους ως ένα είδος “Dry Shampoo”  κατά τους τελευταίους μήνες στις ενδιάμεσες μέρες από τα λουσίματα. Τέλος πιστεύω πως αποτελεί ιδανική λύση για τη ξηρότητα που ταλαιπωρεί τα μαλλιά μας στη παραλία. Τσέκαρέ το



Αξιολόγηση: ©©©©©©©©©_ /©©©©©©©©©©

Hair spray Professional performance, extra strong (5), Syoss, 750ml
Μια λακ σε μορφή spray που κρατάει σταθερά το hair look  σου χωρίς  το αντιαισθητικό ξερό ¨κόλλημα¨ των μαλλιών σε τούφες. Μπορεί να μην προκαλεί αυτό το ¨κόλλημα¨ αλλά  το κράτημα είναι ικανοποιητικό. Σίγουρα δε θεωρώ πως έχει επαγγελματικό αποτέλεσμα, συνεπώς δε νομίζω να σε καλύψει αν θες να την εφαρμόσεις σε πιο extreme look. Για ένα απλό ίσιωμα, άντε για έναν ελαφρύ κυματισμό είναι αρκετά καλή. Εγώ αρκούμαι σε αυτά τα χτενίσματα αυτό το διάστημα γι αυτό και θα τη ξαναπροτιμήσω.

Αξιολόγηση: ©©©©©©©_ _ _ /©©©©©©©©©©

Έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά;
Έχεις να μου προτείνεις κάποιο αντίστοιχο προϊόν;


Μουάτς,
Νανα Μιχ 

3 σχόλια:

  1. Από sunsilk έχω το μωβ μπουκαλάκι και δε μου άρεσε καθόλου. Σου προτείνω το extraordinary oil λαδάκι από elvive είναι το αγαπημένο μου!
    Πολύ ωραίο post!
    Φιλιά
    karamellamou.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από sunsilk έχω το μωβ μπουκαλάκι και δε μου άρεσε καθόλου. Σου προτείνω το extraordinary oil λαδάκι από elvive είναι το αγαπημένο μου!
    Πολύ ωραίο post!
    Φιλιά
    karamellamou.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Karamella mou
    Σε ευχαριστώ πολύ <3
    Τσέκαρα το Blog σου πολύ όμορφο & τακτοποιημένο
    Θα το δοκιμάσω & θα το δεις κάποια στιγμή <3

    Μουάτς:* ,
    Νανά Μιχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή