Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Garnier Skin Naturals, Pure Active

Κρέμα 24ης ενυδάτωσης ενάντια στις ατέλειες. Ένα προϊόν που απευθύνεται ξεκάθαρα σε προβληματικές επιδερμίδες. Το επέλεξα για μια περίοδο που επιδερμίδα μου είχε έξαρση σε σπυράκια. Με κέρδισε σίγουρα η όμορφη και η περιποιημένη συσκευασία. Το γεγονός βέβαια ότι έχει και αντλία μέτρησε θετικά, αφού έτσι περιορίζονται οι πιθανότητες κάποιας μόλυνσης και αλλοίωσης του προϊόντος από τον αέρα. Το συγκεκριμένο προϊόν, ωστόσο, δε με ικανοποίησε σχεδόν καθόλου. Για ενυδατική ημέρας, σίγουρα δε με κάλυψε. Μιας και η υφή της είναι αρκετά παχύρευστη,με δεδομένο ότι προορίζεται για μεικτή λιπαρή επιδερμίδα. Δε περιόρισε τη λιπαρότητα ούτε όμως έθεσε υπό έλεγχο την ήδη υπάρχουσα. Βρήκα τρόπο, ωστόσο, και τη χρησιμοποίησα μέχρι τέλους ως
primer. Συγκεκριμένα τη τοποθετούσα τοπικά κυρίως στη ζώνη Τ του προσώπου μου, έπειτα από την ενυδατική μου και πριν το make up μου. Με αυτή τη χρήση, πιστεύω πως η εικόνα του μακιγιάζ μου είχε βελτίωση, αφού απάλυνε τα σημάδια και τα ενεργά σπυράκια ώστε να καθίσει πιο καλά το foundation. Όπως καταλαβαίνεις, μάλλον δε θα επιλέξω τη ξαναγοράσω.

Αξιολόγηση:©©_ _ _ _ _ _ _ _/©©©©©©©©©©

Bioten Skin Defence (pro-elastin)
100% natural για ξηρά \ευαίσθητα δέρματα
Μια αντιγηραντική κρέμα ημέρας της Βioten με  SPF 15. Πρόκειται για μια κρέμα της μαμάς, η οποία σαφώς και δε καλύπτει τις ανάγκες της δικής μου επιδερμίδα. Το ευχάριστο, δροσερό άρωμά της και η πλούσια ενυδάτωση ήταν αρκετά για να μπω στο πειρασμό μιας δοκιμής. Μη φανταστείς, τη χρησιμοποιούσα για βραδινά βαριά μακιγιάζ όπου η δική μου ενυδατική δεν αρκούσε. Αν και οι ιδιότητες της δεν αντιστοιχούν στη δική μου επιδερμίδα, ούτε καν στο τύπο, είδα να μου προσφέρει την ενυδάτωση που χρειαζόμουν ώστε να τοποθετηθεί το make up μου. Πιστεύω ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή για πιο ώριμες επιδερμίδες.


Αξιολόγηση: ©©©©©©©_ _ _/©©©©©©©©©©

Johnson & Johnson’s  face care
Ελαφριά ενυδατική κρέμα προσώπου για κανονικές\ μικτές επιδερμίδες.
Πρόκειται για την κλασσική ροζ ενυδατική κρέμα της εταιρείας Jonhson & Jonhnson. Η συγκεκριμένη έκδοση έπεσε στα χέρια μου τυχαία από  κατάστημα αλυσίδας με οικονομικά καλλυντικά της πόλης. Η διαφορά της με τη κλασσική εκδοχή της κρέμας είναι σαφώς στην συσκευασία. Έρχεται, λοιπόν, σε σωληνάριο και όχι σε βαζάκι και μάλιστα με διπλάσια ποσότητα (100ml). Πέρα από το περιτύλιγμα, υπάρχει διαφορά και στην υφή της. Αρκετά ελαφριά και λεπτόρρευστη κατάλληλη για όλες τις εποχές. Κατά άλλα, ενυδατική όσο χρειάζεται, με ηλιακή προστασία και κλασικό άρωμα Jonhson & Jonhnson. Προσφέρει απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, όποτε τη θεωρώ ιδανική για τη βάση του make up είτε για χειμώνα είτε για καλοκαίρι. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που θα την επιλέξω ξανά στο μέλλον.

Αξιολόγηση: ©©©©©©©©_ _/©©©©©©©©©©

Avon Sun, Moisturing Face cream
με SPF 30 UVA&UVB, Demoplus Active-D technology
Μια ενυδατική αντηλιακή κρέμα με SPF30. Τη συγκεκριμένη κρέμα δε τη τελείωσα
ποτέ. Αν και χαρακτηρίζεται ενυδατική, προσωπικά θεωρώ πως δε προσφέρει ενυδάτωση. Η υφή της είναι αρκετά παχύρευστη με αποτέλεσμα να μην απλώνεται με ευκολία. Με κλασικό  άρωμα & λευκό χρώμα αντηλιακού, θα την χαρακτήριζα ως μια καθαρά αντηλιακής φύσης κρέμα. Με λίγα λόγια είναι από κείνες τις κρέμες που θυμίζουν ξεκάθαρα αντηλιακό κάτι που συνεπώς περιορίζει τη χρήση της για το καλοκαίρι και μάλιστα μόνο στη παραλία. Με λίγα λόγια, δε θα τη χρησιμοποίησα ως κρέμα ημέρας ή βάση για μακιγιάζ. Σίγουρα όμως αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τη παραλία, λόγω της μέγιστης προστασίας από τον ήλιο που παρέχει. Για το λόγο αυτό και ενδέχεται να τη ξαναπροτιμήσω, μέχρι τουλάχιστον να βρω κάτι άλλο καλύτερο.

Αξιολόγηση: ©©©©©_ _ _ _ _/©©©©©©©©©©

Florena, Nachtcreme  mit bio-aloevera
Μια κρέμα νυκτός προερχόμενη από γερμανική εταιρεία που τη βρίσκεις σε συγκεκριμένο κατάστημα στη πόλη. Με διακριτικό άρωμα, όχι και τόσο ενυδατική όσο θα περίμενες για μια κρέμα νυκτός και πόσο μάλλον από προϊόν που περιέχει Aloe Vera. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως με ικανοποίησε χωρίς ωστόσο να τη αναζητήσω ξανά ώστε να την αγοράσω.

Αξιολόγηση: ©©©©©©_ _ _ _/©©©©©©©©©©




(End of first empties’ part)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου