Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ALOE PLUS NATURE COSMETIC
BODY BUTTER White Musk, των 200ml  

 Πλούσιο βούτυρο σώματος με οργανική aloe vera που υπόσχεται απαλή και βελούδινη επιδερμίδα σε όλο το σώμα. Βαθιά ενυδάτωση με ευχάριστο άρωμα white musk. Πρόκειται για ένα προϊόν που βρέθηκε τυχαία στα χέρια μου ως δώρο μηναίου γνωστού περιοδικού. Υπήρχε η επιλογή αρώματος ανάμεσα σ αυτό που διάλεξα και σε εκείνο με το μήλο &  τη κανέλα. Κι όπως πάντα το musk επαληθεύτηκε ως την ιδανική επιλογή.
 Όσο τολμηρό κι αν σου φαντάζει ένα προϊόν σώματος με υφή βουτύρου, αυτό έρχεται όχι απλώς να σου διαψεύσει κάθε ενδοιασμό αλλά και να σε μετατρέψει σε λάτρη αυτών. Η εφαρμογή του είναι εύκολη, απλώνεται γρήγορα μέσα σε 2-3 κινήσεις παρά την αρχική του στέρεη μορφή. Αγγίζει το σώμα και με τη πρώτη επαφή νιώθεις την ενυδάτωση. Απορροφάτε σχεδόν αμέσως. Ένα τέτοιο προϊόν  εξ ορισμού  απευθύνεται σε πολύ ξηρές επιδερμίδες  και όπως είναι λογικό δημιουργεί προσδοκίες για μια extra λιπαρότητα –πόσο μάλλον αν έχεις κανονική επιδερμίδα. Ωστόσο αυτό δε θα πρέπει να σε ανησυχεί, γιατί η λιπαρότητα που αφήνει είναι ελάχιστη, σε βαθμό δηλαδή που σου επιτρέπει σε πέντε λεπτά να ντυθείς.
 Πέρα από τη πλούσια ενυδάτωση, ξεχωρίζει για το απίστευτο άρωμά του. Απαλή διακριτική μυρωδιά αγκαλιάζει το σώμα σου και σου δίνει αυτή την αίσθηση καθαριότητας, εκείνη του σαπουνιού. Το άρωμα που σου χαρίζει μένει τουλάχιστον  3-4 ώρες μετά την εφαρμογή, γεγονός για ένα body butter φαντάζει τέλειο, μιας και το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η πλούσια ενυδάτωση. 
 H Aloe Plus Nature Cosmetic , η εταιρία δηλαδή προέλευσης του συγκεκριμένου Βody Butter, ισχυρίζεται πώς χρησιμοποιεί 100% οργανική Aloe Vera και τα προϊόντα της είναι paraben free. Kάτι που επιβεβαιώνει πως το συγκεκριμένο προϊόν φροντίζει και συγχρόνως σέβεται το σώμα σου και την επιδερμίδα του. Το πραγματικά εκπληκτικό είναι πώς υπάρχει μια γκάμα από προϊόντα, αρώματα και συνδυασμούς αυτών που θεωρώ πως θα ικανοποιήσει και τη πιο απαιτητική. Οι Συσκευασίες βγαίνουν σε εκδοχή των 50ml & 200ml. Kάτι αρκετά θετικό γιατί έτσι μπορεί να γίνει και μια απλή δοκιμή με ελάχιστο κόστος. Η τιμή της συγκεκριμένης συσκευασίας που έχω, δηλαδή των 200ml, κυμαίνεται γύρω στα 10 με 8 ευρώ με κάποια έκπτωση. Προσωπικά, προτείνω την αγορά του περιοδικού με τιμή που μόλις αγγίζει τα 5 ευρώ. Ωστόσο, η κανονική του τιμή μου μοιάζει λογική, αν σκεφτείς τη ποσότητα και την φυτική προέλευση του προϊόντος. Η εύρεσή του για αγορά στο μέλλον, ίσως με δυσκολέψει μιας και με μια πρώτη αναζήτηση μάλλον είναι διαθέσιμo μόνο σε ηλεκτρονικά καταστήματα καλλυντικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου