Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Eau thermal, very high protection – tinded cream, water resistant 50+, for sensitive skin της Avene
 Μια αντηλιακή με χρώμα για τη πρωινή σου βόλτα, τις μεσημεριανές βουτιές στη παραλία μέχρι και την απογευματινή σου έξοδο. Ελαφριά κάλυψη, μέγιστη προστασία από το ήλιο και όλα αυτά σε μια συσκευασία με αντλία. Πέρα από τα παραπάνω τικ που σημειώνει, το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει το ιαματικό νερό της Αvene, το οποίο εκτιμάται πώς φροντίζει και περιποιείται την επιδερμίδα. Με άρωμα που νιώθεις ότι -όντως- κάνει καλό στο πρόσωπό σου, ελέγχει τη λιπαρότητα καθώς σου προσφέρει μια κάλυψη ικανοποιητική, η οποία είτε την αφήνεις έτσι ή τη σετάρεις με πούδρα και είσαι έτοιμη. Δεν είναι ενυδατική για αυτό και καλό θα ήταν να τη χρησιμοποιείς πάνω από τη ενυδατική σου κρέμα. Απλώνεται εύκολα και γρήγορα είτε με το χέρι είτε με το πινέλο.
 Είναι ανθεκτική στο νερό, γεγονός που τη καθιστά κατάλληλη για τη θάλασσα αλλά και γενικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο εγώ τη χρησιμοποιώ ακόμα και τους χειμερινούς μήνες μιας και η κάλυψη που δίνει είναι υπεραρκετή για κάθε μέρα.
 Ένα αρνητικό που ενδεχομένως έχει είναι πώς δεν βγαίνει σε άλλες αποχρώσεις, ώστε να επιλέξεις το δικό σου τόνο. Η απόχρωση, η οποία υπάρχει,είναι κάπως ουδέτερη, γεγονός που της επιτρέπει να ταιριάζει σε όλες μας.
 Η τιμή της ποικίλλει από φαρμακείο σε φαρμακείο, κυρίως σε αυτά που διατηρούν ηλεκτρονικά καταστήματα. Συνήθως κυμαίνεται στα 9 ευρώ. Προσωπικά, τη βρήκα σε σετ με την αντίστοιχη after sun κρέμα για το πρόσωπο γύρω στα 12 ευρώ και μάλιστα σε φυσικό φαρμακείο.


 Απ’ όσο γνωρίζω υπάρχει κι άλλο σετ που τη περιλαμβάνει και μαζί υπάρχει και το αναζωογονητικό νεράκι της ίδιας της σειράς. Πιστεύω ότι συμφέρει η επιλογή του σετ, σε περίπτωση που θα ήθελες να τη δοκιμάσεις. Και σου προτείνω να τσεκάρεις το skroutz.gr,ώστε να συγκρίνεις και να επιλέξεις τη καλύτερη προσφορά (μη ξεχάσεις να υπολογίσεις μεταφορικά κτλ). Όπως και να έχει, κάνε και μια έρευνα αγοράς και στα φαρμακεία της γειτονιάς σου γιατί ποτέ δε ξέρεις,μπορεί να αξίζει ο κόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου