Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Spring Lips Colors

Το σημερινό post είναι αφιερωμένο σε δυο μεγάλες αγάπες. Την άνοιξη & τα προϊόντα για τα χείλη. Γι’ αυτό θα σου post-άρω τις χρωματικές και όχι μόνο προσωπικές μου επιλογές για τα χείλη.
Για ρίξε μια ματιά:


1.Pink perfection, Extra Lasting, Avon
Μια απόχρωση αρκετά φορέσιμη την εποχή αυτή. Συνδυάζεται εύκολα με απαλά & διακριτικά μακιγιάζ ματιών. Συγχρόνως αποτελεί μια grande επιλογή για έντονο βραδινό μακιγιάζ. Η μακρά διάρκεια που υπόσχεται η συγκεκριμένη σειρά  της Avon είναι καρατσεκαρισμένη. Πέρα από αυτό, τη ξεχωρίζω για το συνδυασμό ενυδάτωση & ημι-matte τελείωμα καθώς για το τέλειο άρωμά της.
©      Υπέροχη ροζ- κόκκινη απόχρωση με ένταση που φουξίζει
©      Μέγιστη απόδοση χρώματος
©      Απίστευτο καραμελένιο άρωμα
©      Ενυδατική υφή
©      Μακράς διάρκειας
©      Glossy τελείωμα

2.Beauty Line Cosmetic, No 5
Πρόκειται για τη απόχρωση με τη παλιά συσκευασία της εταιρείας που έχει ελαφρώς glossy αποτέλεσμα. Ιδιαίτερη απόχρωση κάπως πιο σκοτεινή λόγω της μωβ χρωματικής βάσης που περιέχει. Μπορεί κανείς να δημιουργήσει εντυπωσιακά μακιγιάζ- κυρίως βραδινά- με επίκεντρο στα χείλη. Από τη πρώτη εφαρμογή, αντιλαμβάνεσαι πώς αυτό το κραγιόν σου προσφέρει ένα πιο σαρκώδες αποτέλεσμα στα χείλη σου.
©      Μια ιδιαίτερη ροζ- μωβ απόχρωση
©      Μέγιστη απόδοση χρώματος
©      Ενυδατική υφή
©      Έντονο άρωμα μέντας
©      Εφέ μεγαλύτερων χειλών
©      Ελαφρύ glossy τελείωμα

3.Sixteen Cosmetic, No 476
Μια κλασσική & νεανική επιλογή. Το ροζ που ψάχνεις. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή & διακριτική συγχρόνως. Συνδυάζεται με πολλά είδη μακιγιάζ, γι΄ αυτό και είναι φορέσιμη από το πρωί έως το βράδι. Η απόλυτη απόδοση σε συνδυασμό με την ενυδάτωση είναι αρκετά να σε κερδίσουν, όπως κέρδισαν και μένα. Μπορεί, βέβαια, να θεωρήσεις κάπως ενοχλητικό το έντονο άρωμά του.
©      Το απόλυτο ροζ χρώμα
©      Μέγιστη απόδοση χρώματος
©      Ενυδατική υφή
©      Έντονο άρωμα μέντας
©      Ελαφρύ Glossy  τελείωμα

4.Matte Fuschia, Avon
Τολμηρή απόχρωση που σε διασφαλίζει αν τυχόν τη προτιμήσεις. Έντονο χρώμα & καθόλου διακριτικό. Το γεγονός ότι είναι matte είναι ακόμα μια πρόκληση. Ενδέχεται να σε ξηράνει αν και παρέχει μια τυπική ενυδάτωση, όποτε σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις κάποιο Lip Balm ή κάποιο ενυδατικό  πριν το εφαρμόσεις. Η επιτυχία όμως είναι σίγουρη.
©      Το τέλειο ροζ- φούξια
©      Απίστευτη απόδοση χρώματος
©      Ελαφριά ενυδατική υφή
©      Χωρίς άρωμα
©      Απόλυτα matte τελείωμα



5.Couleuns Nature , No 2 , Yves Rocher
Αρκετά περάσματα για να σου δώσει μια καλή απόδοση. Σε αποζημιώνει όμως η ξεχωριστή απόχρωση, την οποία μπορείς να την επιλέξεις για όλη τη μέρα. Θα σου έλεγα πως είναι ένα χρώμα που ίσως σε δυσκολέψει αρχικά για το τι συνδυασμό να κάνεις με τα μάτια αλλά πιστεύω θα βρεις ένα τρόπο & το αποτέλεσμα θα αξίζει. Το μόνο μείον είναι το έντονο άρωμα που προσωπικά δε το βρίσκω και πολύ ευχάριστο.
©      Μια κοκκινο-καφέ- ροζ απόχρωση
©      Πολύ καλή χρωματική απόδοση
©      Έντονο άρωμα
©      Ελαφριά ενυδατική υφή
©      Σχεδόν matte τελείωμα

6.Velvet Matte Lipstick,No 15, Golden Rose
Μια απόχρωση απίστευτη, ταιριάζει τόσο σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες όσο και σε ανοιχτόχρωμες. Είναι πιο spring-ly \ summer-ing εκδοχή του κόκκινου. Ίσως τη φοβηθείς σαν απόχρωση εξαιτίας των μπλε υποτόνων που έχει,  Το matte τελείωμα καθώς και η χαρακτηριστική καμπύλη που διαθέτει το προϊόν σου επιτρέπουν τη τέλεια εφαρμογή.
©      Πορτοκαλο-κόκκινη απόχρωση
©      Μέγιστη χρωματική απόδοση
©      Ευχάριστο άρωμα
©      Ενυδατική υφή
©      Matte  τελείωμα 

7.Neon Coral, No 9, Cien Beauty (Lidl)
Μια  απόχρωση- περίπτωση που χρειάζεται σίγουρα σετάρισμα με κάποιο ενυδατικό χειλιών ή έστω μολύβι. Όχι όμως για τη χρωματική απόδοση, η οποία έτσι & αλλιώς θεωρείται καλή. Προσωπικά νομίζω πως με ένα συνοδευτικό προϊόν βελτιώνεται η διάρκεια αλλά και η σταθερότητα του προϊόντος.
©      Πορτοκαλί\Κοραλί –νέον απόχρωση
©      Έντονο άρωμα
©      Καλή χρωματική απόχρωση
©      Ελαφριά ενυδατική υφή
©      Glossy  τελείωμα με ιριδισμούς 



Υ.Γ: "If you want to see what thoughts there are in a woman's mind, check her lips color...©"


Ποια απόχρωση σ' άρεσε;
Έχεις κάποιο από τα κραγιόν που σου έδειξα;
Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο χρώμα γι' αυτή την εποχή;

Πολύχρωμα Μουάτς , 
    Νανά Μιχ ©




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου