Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016



CORRECTING PRIMER 5SEC της garnier

Primer άμεσης μεταμόρφωσης που εφαρμόζεται μετά την ενυδατική και πριν τη βάση. Αυτό το προϊόν το είχα κερδίσει πριν τρια χρόνια σχεδόν από ένα περιοδικό, κι από τότε κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιείς primer. Αρχικά υποκλίνομαι στη μεγάλη ποσότητα της συσκευασίας που είναι ίση με αντίστοιχη βάσης μεικ απ (30ml). Η υφή του συγκεκριμένου είναι πραγματικά σα μους που απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, χαρίζοντας τις καλύτερες συνθήκες για να τοποθετηθεί το Foundation.

Αν και γνωρίζω ότι περιέχει σιλικόνη, προσπαθώ να το χρησιμοποιώ σε συγκεκριμένες περιστάσεις, όπως τις δύσκολες μέρες που η επιδερμίδα μου είναι θαμπή και κουρασμένη ή έχει έξαρση από σπυράκια αλλά και όταν έχω grande βραδινή έξοδο. Βοηθάει το Foundation να είναι αποδοτικότερο και σε λάμψη και σε κάλυψη. Ενισχύει σίγουρα τη διάρκειά του και είναι κι ένα τιπς για τα λιπαρά βλέφαρα.Κάτι σα βάση ματιών. Έτσι, τα προϊόντα ματιών έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερη απόδοση. Αλλά ακόμα και σε συνδυασμό με απλή ΒΒ ή απλώς μια πούδρα είναι τρομερή η διαφορά στην εφαρμογή τους.
Λειαίνει την επιδερμίδα και καμουφλάρει ατέλειες , εξυγιαίνει σημάδια, σπυράκια ακόμα και ρυτίδες (δοκιμασμένο και από τη μαμά, ντε). Από τότε που το δοκίμασα το αγοράζω κάθε φορά που μου τελειώνει. Ως τώρα έχω τελειώσει 2 συσκευασίες (μιας και κρατάνε μια αιωνιότητα & χρειαζόμαστε ελάχιστη ποσότητα) και βρίσκομαι ήδη στη τρίτη. Το κόστος τους είναι πάνω κάτω στα 10-12ευρώ, ποσό που για προϊόν καθημερινής χρήσης και εταιρία που τη βρίσκεις και στα σούπερ μάρκετ φαντάζει σχετικά υψηλό. Ωστόσο, είναι ένα προϊόν που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και  θα σας κρατήσει καιρό οπότε αξίζει τα λεφτά του, όπως και να έχει η συμβουλή μου είναι να επωφεληθείτε από τις κατά καιρούς προσφορές της Garnier (συνήθως 20-40%).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου