Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Reviews <3 *

*Ομορφούλες, σήμερα θα εγκαινιαστεί η στήλη με το όνομα "Έλα να σου πω..". Μια στήλη που θα μιλάμε για όσα μας ενώνουν. Και είναι όμορφο να μοιράζεσαι συμβουλές,γνώμες για αυτά που σε ενώνουν, ακόμα και με άτομα άγνωστα μεταξύ τους. Εγώ θα το κάνω όπως θα το έκανα με μια φίλη μου αγαπημένη. Με ειλικρίνεια,αγάπη και λίγο γυναικεία φιλαρέσκια. Έλα, λοιπόν, να σου πω όσα θα λέγαμε στο καφέ ή στη βόλτα. Έλα, λοιπόν, να μοιραστούμε όσα μας άρεσαν, όσα αγαπήσαμε και όσα μας εντυπωσίασαν, με κοινό παρανομαστή πάντα την αγάπη για την ομορφιά και ό,τι την παράγει. Με μεράκι,θα σου προσφέρω τη γνώμη μου ταπεινή και ειλικρινή.Θα περιμένω και τη δική σου. Άλλωστε,η μεγαλύτερη δύναμη στην σημερινή εποχή είναι η πληροφόρηση.


Mascara volume της Αvon από τη νεανική σειρά Color Trend (έκδοση Αγίου Βαλεντίνου):



Η Avon προσωπικά θεωρώ πως είναι εγγύηση για τις μάσκαρές της. Καμιά ποτέ δε με απογοήτευσε και έχω δοκιμάσει αν όχι όλες, σχεδόν όλες. Πέρα από τις μάσκαρες της βασικής της σειράς, μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω μια αντίστοιχη από την νεανική σειρά, η οποία σειρά σε γενικές γραμμές δε μπορώ να πω πως με έχει αφήσει ευχαριστημένη- εκτός από το συγκεκριμένο προϊόν – τα μολύβια ματιών και τα προϊόντα χειλών. Η μάσκαρα αυτή όμως είναι το κάτι άλλο.
Αρχικά, η απόδοσή της είναι τρομερή. Έντονο μάυρο χρώμα με απαλή σύνθεση που εξασφαλίζει τη διάρκεια. Αφήνει τις βλεφαρίδες στη θέση τους για ώρες χωρίς να τρίβεται και να τις ‘κοκαλώνει’. Είναι αναμφισβήτητα μια μάσκαρα για όγκο που μπορεί  ‘κολλάει’ τις βλεφαρίδες αλλά το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει σουπερ ντούπερ αποτέλεσμα, αυτό της αράχνης.  Το παράδοξο είναι πώς έχει τρίχινο, ολόισιο με πυκνό τρίχες βουρτσάκι κι όμως με τη κατάλληλη εφαρμογή προσφέρει απλόχερα και καμπύλη. Το μήκος είναι αρκετά ικανοποιητικό αλλά σίγουρα δεν είναι το αβαντάζ της. Εγώ την χρησιμοποιώ από τον Μάιο non stop και έχω απόθεμα. Αρκετά οικονομική, γύρω στα 3,50 – 5,00 ευρώ

Glitter lips and eyes pencil, Farmasi No 406

Αυτό το μολύβι είναι έρωτας. Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό μολύβι με απίστευτα βουτυρένια υφή και καταπληκτική χρωματική απόδοση. Με τη πιο γλυκιά ροζ απόχρωση γεμάτη glitter, μπορείς να χρησιμοποιήσεις για περίγραμμα και γέμισμα των χειλιών αλλά και στα μάτια. Ως σκιά είναι αρκετά σταθερή, σα μολύβι εξωτερικής γραμμής ματιών είναι απίθανο. Για την εσωτερική γραμμή δε προβλέπεται καθώς έχει glitter. Προσωπικά το χρησιμοποιώ είτε για τη λάμψη της εσωτερικής γωνίας του ματιού, τη γραμμή του eyeliner ή το κάτω περίγραμμα των ματιών που προσφέρει απίστευτη λάμψη και ωραίο εντυπωσιακό βλέμμα.  Τα μάτια φαίνονται μεγάλα και αμυγδαλωτά. Θεωρώ πως είναι μια εναλλακτική  του λευκού μολυβιού και μάλιστα στην  πιο εκθαμβωτική version του. Στα χείλη δε μου πολύ ταιριάζει καθώς έχει πολύ glitter, ωστόσο αναγνωρίζω πως το χρώμα είναι τρομερά χαριτωμένο για τα χείλη. Τέλος, σε πιο grande εμφανίσεις το χρησιμοποιώ σαν hightlight.  Η τιμή του είναι γύρω 5ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου