Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Oil Complex for Damaged Hair από τη σειρά Oblepikha της Natura Siberica.


Hey- Hey! Καλό Μήνα σε όλους! Η πρώτη Τρίτη του Μάρτη σήμερα και πριν αποχαιρετήσω μια γεμάτη μέρα, σκέφτηκα να σου  post-άρω για ένα προϊόν που έχω ξεχωρίσει και πιστεύω αξίζει τη προσοχή σου.  
Πρόκειται για το Oil Complex for Damaged Hair  από τη σειρά Oblepikha της Natura Siberica. Ένα συμπυκνωμένο ξηρό λαδάκι που θρέφει τα κατεστραμμένα μαλλιά και προσφέρει με κάθε του σταγόνα ενυδάτωση και λάμψη. Με συστηματική και επίμονη χρήση βοηθά στην επανόρθωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών.
Έρχεται σε μια πολύ όμορφη και delica-τη συσκευασία των 50 ml με δοσομετρητή, γεγονός που σε βοηθά να μη ξεφύγεις με τη ποσότητα εφαρμογής. Η υφή του είναι αρκετά παχύρευστη, χωρίς ωστόσο αυτό να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα κατά τη χρήση. Δεν αφήνει καμία αίσθηση λιπαρότητας, ενώ χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα. Το εντυπωσιακό είναι πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ΄ όλο το μήκος των μαλλιών σου, αντίθετα με τα συνηθισμένα λαδάκια επανόρθωσης που απευθύνονται μονάχα στις άκρες. Αυτό πιστεύω είναι ένα βασικό τικ που σημειώνει το εν λόγω προϊόν  στη λίστα των λόγων για την επόμενη σου αγορά.
Το συγκεκριμένο προϊόν για τα μαλλιά το χρησιμοποιώ μέχρι και σήμερα ενώ ξεκίνησα τη χρήση του λίγο πριν από τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Η στάθμη του βρίσκεται λίγο πιο κάτω από τη μέση του μπουκαλιού, γεγονός που επιβεβαιώνει πως πρόκειται για ένα οικονομικό προϊόν. Αν και το προμηθεύτηκα από την έκθεση Beauty  στη Θεσσαλονίκη σε μια πολύ καλή τιμή, το λιανικό του κόστος κυμαίνεται γύρω στα 10-12 ευρώ. Τιμή super, αν σκεφτείς τη διάρκεια ζωής του.
Το συγκεκριμένο λαδάκι για τα μαλλιά είναι πολυχρηστικό, όπως και τα περισσότερα. Δηλαδή μπορείς να το εφαρμόσεις πριν το λούσιμο, μετά το λούσιμο ή το στέγνωμα. Ουσιαστικά το χρησιμοποιείς ως ενυδατική βόμβα πριν το λούσιμο ή ως μια μορφή θεραπείας μετά από αυτό. Χρησιμοποιείται, επίσης, ως μια μορφή θερμοπροστατευτικού προϊόντος, χωρίς ωστόσο να αποτελεί εξειδικευμένο προϊόν για τη προστασία κατά της θερμότητας.
Η χρήση που προσωπικά εγώ επιλέγω είναι η δεύτερη. Μέχρι και σήμερα το χρησιμοποιώ με ευλάβεια σε κάθε λούσιμο και νιώσει την αλλαγή. Η διαδικασία που ακολουθώ είναι η εξής, αφού σκουπίσω τα μαλλιά μου με τη πετσέτα και τα ξεμπλέξω, εφαρμόζω μερικές σταγόνες ζεσταίνοντάς τες στις παλάμες μου και περνώντας το προϊόν σε όλο το μήκος των μαλλιών. Έπειτα ακολουθεί το στέγνωμα με το σεσουάρ.  Η διαφορά στα μαλλιά μου είναι αισθητή τόσο σε μένα όσο και στους γύρω μου.
Στη πραγματικότητα, λοιπόν, είναι ένα ξηρό λαδάκι που προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη ενώ σε βάθος χρόνου βοηθά και στην επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών. Το ξεχωρίζω γιατί είναι οικονομικό και πολυχρηστικό, ενώ διαρκεί πολλούς μήνες και το πιο σημαντικό εφαρμόζεται σε όλο το μήκος των μαλλιών. Μια δοκιμή πιστεύω είναι αρκετή για να το λατρέψεις και να πάψεις να παραμελείς τη περιποίηση των μαλλιών σου.


Πολλά Μουάτς, 
Νανά Μιχ <3






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου