Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

October Faves 2017

 Hey-Hey! O Οκτώβριος μας αποχαιρέτησε εδώ και λίγες μέρες και έχουμε μπει για τα καλά σε φθινοπωρινή διάθεση. Έτσι σου ετοίμασα αυτό εδώ το post  και να  σου δείξω τι αγάπησα αυτό το μήνα, κάποια από αυτά είναι αγαπημένα γενικά των τελευταίων μηνών:

Η λίστα μου, λοιπόν, είναι η εξής:
©Fine Flowers Γαλάκτωμα με εκχυλίσματα Τριαντάφυλλου & Λωτού για Ματ αποτέλεσμα, για Κανονική έως Μικτή επιδερμίδα (400ml) της L’oreal Skin Expert\Paris
©New Micellar Water για Κανονικές έως ξηρές\ευαίσθητες επιδερμίδες (400ml) της L’oreal Skin Expert\Paris
©Everlasting Foundation “The One”, Natural Beige της Oriflame
©Ultra Volume x4 Mascara Perfect Lashes της Golden Rose
©Austallian Tea Tree exfoliating facial wash  (150ml) της Beauty Formulas
©Body Scurb “Fruits”, Passion Fruits & Melon Fragrance Explosion της Wilko
©Le Vernis Nail Colour , Brown Sugar της Channel Paris – New York


Fine Flowers Γαλάκτωμα με εκχυλίσματα Τριαντάφυλλου & Λωτού για Ματ αποτέλεσμα, για Κανονική έως Μικτή επιδερμίδα (400ml) της L’oreal Skin Expert\Paris
Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ non stop το γαλάκτωμα αυτό  από L’ oreal. Καθαρίζει  απαλά & ενυδατώνει την επιδερμίδα  αφήνοντας μια δροσερή αίσθηση  που διαρκεί.  Αφαιρεί το μακιγιάζ του προσώπου γρήγορα & χωρίς κόπο. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού  μου καθαρισμού.



New Micellar Water για Κανονικές έως ξηρές\ευαίσθητες επιδερμίδες (400ml) της L’oreal Skin Expert\Paris
Το Micellar Water  που έχει κάνει παιχνιδάκι το ντεμακιγιάζ των ματιών. Με μερικές ελαφριές κινήσεις αφαιρεί & απομακρύνει το μακιγιάζ των ματιών. Το χρησιμοποιώ εδώ και μερικούς μήνες συστηματικά  και η στάθμη του δεν έχει ακόμα κατέβει πολύ. Σε συνδυασμό με το παραπάνω γαλάκτωμα, ολοκληρώνει το  βραδινό καθαρισμό προσώπου μου.



Everlasting Foundation “The One”, Natural Beige της Oriflame
Ένα foundation το οποίο ήταν δώρο σε περιοδικό & αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία. Η  απόχρωση & η σύσταση  του μου ταίριαξε πολύ. Καλυπτικό & ταυτόχρονα ελαφρύ. Είναι ενυδατικό & συγχρόνως  σταθερό. Με δυο πατήματα της αντλίας έχω τη κατάλληλη  ποσότητα  που χρειάζομαι και το αποτέλεσμα είναι αψεγάδιαστο. Ένας ακόμη λόγος που το αγάπησα είναι πως γράφει πολύ ωραία στις φωτογραφίες & δεν έχει flash back.

Ultra Volume x4 Mascara Perfect Lashes της Golden Rose
Αυτό το μήνα δοκίμασα & καθιέρωσα στο νεσεσέρ μου την ανανεωμένη version της συγκεκριμένης μάσκαρας. Μου χαρίζει πλούσιο όγκο & έντονο μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες μου. Αν και το μήκος δεν είναι το δυνατό της σημείο, το αποτέλεσμα χτίζεται & δείχνει εντυπωσιακό.



Austallian Tea Tree exfoliating facial wash  (150ml) της Beauty Formulas
Είναι ένα καθαριστικό που έχει γίνει πολύς ντόρος γύρω από το όνομά του τόσο σε Blog-σφαιρα όσο σε Youtube. Εγώ το απέκτησα από την Έκθεση Ομορφιάς και πριν λίγο καιρό το χρησιμοποίησα για πρώτη φορά. Είναι δραστικό από τη πρώτη χρήση, τόσο που αν το χρησιμοποιείς καθημερινά μπορεί να σε ξηράνει. Εγώ το χρησιμοποιώ το πολύ δυο – τρεις φορές τη βδομάδα ανάλογα με τη κατάσταση που βρίσκεται η επιδερμίδα μου.



Body Scurb “Fruits”, Passion Fruits & Melon Fragrance Explosion της Wilko
Ένα από τα scrub που αγόρασα από την Αγγλία και έχει  κερδίσει μια θέση στη καθημερινή  περιποίηση του σώματος.  Έρχεται σε μορφή gel και περιέχει μεσαίου μεγέθους κόκκους. Η απολέπιση έχει γίνει απολαυστική & διασκεδαστική. Απομακρύνει νεκρά κύτταρα & ενυδατώνει σε βάθος. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή, σφριγηλή & χωρίς ερεθισμούς. Κάνει πλούσιο αφρό &  μυρίζει όλο το μπάνιο. Το άρωμα του είναι απίστευτο & διατηρείται ελαφρώς στο δέρμα.



Le Vernis Nail Colour , Brown Sugar της Channel Paris – New York
Λίγο πριν από τα μπορντώ, δοκίμασα μια πιο καφεμπεζ απόχρωση για τα νύχια. Με Nude & shine διάθεση  και την υπογραφή του γνωστού οίκου ήταν η βασική μου επιλογή για αυτό το μήνα, τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια. Επίσης, λάτρεψα τη τελευταία βδομάδα του μήνα το βερνίκι νυχιών από τη σειρά Color Show 60 Seconds της Maybelline, no 43 NY Red Apple. Είναι το κλασικό, chic-άτο  & φλογερό κόκκινο που όλες αγαπάμε.




Αυτά ήταν τα προϊόντα που αγάπησα κυρίως το μήνα που μας πέρασε. Ελπίζω να σου άρεσαν. Καλό Μήνα!

Υ.Γ: Έχεις δοκιμάσει κάποιο από όσα σου έδειξα; Μήπως έχουμε κάποιο κοινό αγαπημένο για το μήνα Οκτώβριο;

Πολλά Μουάτς, 
Νανά Μιχ©


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου