Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017


2nd Giveaway  by “The Art of Being Woman”
2nd Smashbox Giveaway

 Hey-Hey!Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω πως το  The Art of Being Woman  σου έχει ετοιμάσει το πιο Hot Summer Giveaway.  Ο Ιούλιος έχει μπει για τα καλά & βρισκόμαστε ήδη στη μέση του φετινού Καλοκαιριού, με αφορμή λοιπόν την ανεβασμένη θερμοκρασία και την εξίσου απογειωμένη διάθεση θέλησα να σου χαρίσω ένα όμορφο & άκρως καλοκαιρινό δώρο.

 Έτσι οι προηγούμενες μέρες με βρήκαν να αναζητώ το ιδανικότερο  δώρο για το πιο καυτό καλοκαιρινό διαγωνισμό . Ήξερα εξαρχής πως ήθελα να σου χαρίσω ένα προϊόν για τα χείλη. Ανάμεσα σε lipstick και σε lip gloss, προτίμησα το δεύτερο. Άλλωστε είναι Καλοκαίρι και θέλουμε λάμψη παντού. Κάπως έτσι προσανατολίστηκα αρκετά  για την εύρεση του super δώρο σου. Αφού έψαξα κάμποσες μέρες,  κατέληξα στην εταιρία Smashbox από την οποία προερχόταν και το δώρο από το 1ο giveaway του blog. (Για να θυμηθείς, clickαρε εδώ.)


   Από τότε φάνηκε πως σου είχε αρέσει η συγκεκριμένη εταιρία και είπα να κινηθώ σε γνώριμες και safe επιλογές.  Έχω να σου πω πως ενθουσιάστηκα με τη ποικιλία που είχα στη διάθεση  μου. Πολλές επιλογές, τόσο σε σύσταση όσο και σε αποχρώσεις. 
Φωτογραφία από Pinterest

  Αν και δυσκολεύτηκα αρκετά να καταλήξω, νομίζω η επιλογή μου θα σε δικαιώσει. Επέλεξα από  τη σειρά ‘Be legendary Lop Gloss Brillant A’ Levres’ την απόχρωση Posy Pink.


  Αρχικά, θα σου μιλήσω για τη συσκευασία που συνδυάζει το matte μαύρο & το διάφανο. Γενικά θα έλεγα πως έρχεται σε μια απλή & σικάτη συσκευασία που δίνει την αίσθηση πολυτελούς προϊόντος.  Σχετικά με  την απόχρωση, πρόκειται για μια φυσική nude ροδακινί απόχρωση που έχει ως βάση το ροζ & το καφέ χρώμα, αλλά κινείται ελαφρώς σε τόνους του μπεζ.
φωτογραφία από το Pinterest

   Η απόχρωση που διάλεξα δεν ήταν τυχαία.  Είναι ένα χρώμα που είναι πολύ in & τάση στο χώρο του μακιγιάζ. Κολακεύει τα χείλη ό,τι σχήμα & μέγεθος κι αν έχουν.  Αν- για παράδειγμα- έχεις λεπτά, θα δώσει τη ψευδαίσθηση πως είναι σαρκώδη,  ενώ αν είναι ήδη, θα τα αναδείξει. Πηγαίνει τόσο σε ανοιχτόχρωμες όσο και σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες, ώστε όποια κι αν είναι τα χαρακτηριστικά της τυχερής, να της ταιριάζει απόλυτα. Επίσης, όποιο κι αν είναι το μακιγιάζ  που προτιμάς,  θα στο ολοκληρώσει τέλεια. Από εκείνα τα natural μακιγιάζ- σχεδόν άβαφτη μέχρι τα πιο grande βραδινά, η συγκεκριμένη επιλογή για τα χείλη είναι πολύ chic & safe.

 Το giveaway θα κρατήσει για μικρό χρονικό διάστημα. Θα ξεκινήσει από τις 8/7/17 και θα λήξει στις 31/1/17 00:00. Η ανάδειξη της νικήτριας θα γίνει δυο μέρες μετά.Οι όροι της συμμετοχής είναι φιλικοί και περιλαμβάνουν τα εξής βήματα:
© Να κάνεις εγγραφή στο Blog μου (υποχρεωτικό βήμα - 3 συμμετοχές)
© Να κάνεις like στη σελίδα του TheArt of Being Woman στο Facebook (υποχρεωτικό βήμα - 2 συμμετοχές)
©Να κάνεις εγγραφή στο κανάλι μου στο Youtube ( = Θεανώ-Νανά Μιχαήλ-3 συμμετοχές)
© Να κοινοποιήσεις Δημόσια τη φωτογραφία με το διαγωνισμό που θα βρεις στη σελίδα του Blog στο Facebook με την ένδειξη «Διαγωνισμός Smashbox by The Art of Being Woman » & #TheArtOfBeingWomanBlog (1 συμμετοχή ανά κοινοποίηση)
© Να μου tag-άρεις  τουλάχιστον δυο φίλες σου κάτω από την ίδια φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις στη σελίδα (1 συμμετοχή ανά Tag) 


Η νικήτρια θα ανακοινωθεί τόσο σε post εδώ όσο και στη σελίδα του  The Art of Being Woman.
Καλή σου Τύχη ©

 Πολλά Μουάτς,
Νανά Μιχ ©


1 σχόλιο: