Κυριακή 25 Ιουνίου 2017


ΟΝ ΤΗΕ ΒΟΧ

Hey- Hey! I am back  μετά από μια τρελή εξεταστική και σου έχω ετοιμάσει ένα λαχταριστό post. Σήμερα θα σου μιλήσω για τα καλούδια που είχε μέσα το δικό μου Zampple Box. Τα δοκίμασα όλα και έχω να σου πω πολλά γι αυτά. Και θα ξεκινήσω αμέσως:




© Bath foam – Αφρόλουτρο  με Cocoa & Macadamia νέα σύνθεση της Bioten (750ml)
Ένα αφρόλουτρο που βρέθηκε εξ αρχής στα αγαπημένα αυτού του κουτιού. Το τελείωσα μέχρι τελευταία σταγόνα. Λεπτόρρευστο & super ενυδατικό. Έρχεται με αντλία γεγονός που σου βάζει φρένο σε άσκοπες σπατάλες. Με μόλις δυο πατήματα στο σφουγγάρι, έχεις πλούσιο & δροσερό αφρό .Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα σου αφήνοντάς την απαλή & ενυδατωμένη. Με πολύ γλυκό & διακριτικό άρωμα που θυμίζει περισσότερο καραμέλα παρά κακάο, Θα μετατρέψει τη διαδικασία του αφρόλουτρου σου σε σκέτη απόλαυση. Αν και η απίστευτη μυρωδιά του δε διαρκεί, θα το λατρέψεις από τη πρώτη χρήση.





© Low Shampoo- Απαλό Σαμπουάν σε μορφή κρέμας χωρίς αφρό για ξηρά, ευαίσθητα μαλλιά  της L’OREAL  ELVIVE (400ml)
Ένα προϊόν που με δίχασε αρκετά. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα πολύ αποδοτικό shampoo, το αποτέλεσμά του  όμως δε διαρκεί ,ακριβώς γιατί  είναι πολύ δραστικό. Σε αυτό ίσως παίζει σημαντικό ρόλο ότι  κατά την εφαρμογή δε δημιουργεί αφρό. Σίγουρα χαρίζει βαθύ καθαρισμό στα μαλλιά σου όπως και ενυδάτωση εξαιτίας της κρεμώδους σύστασή του. Η ενσωματωμένη αντλία που περιέχει η συσκευασία σε βοηθά να μη κάνεις άσκοπες σπατάλες ως προς τη ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις. Βέβαια αυτό είναι και μια μικρή παγίδα αν σκεφτείς ότι το συγκεκριμένο shampoo δε κάνει αφρό. Πάντως αφήνει τα μαλλιά σου καθαρά, λαμπερά & μυρωδάτα, έστω και για μιάμιση μέρα . 

© EAU MICELLAIRE – Νερό Καθαρισμού και Ντεμακιγιάζ για Κανονικές προς ευαίσθητες της L’OREAL  (400ml)
Ένα πολύ καλό νεράκι καθαρισμού. Το τελευταίο καιρό έχω χρησιμοποιήσει αρκετά αυτού του τύπου προϊόντα και μπορώ να σου πω ότι το συγκεκριμένο  μπορεί να συναγωνιστεί άλλα  του εμπορίου. Σου αφαιρεί εύκολα και γρήγορα το μακιγιάζ σου τόσο του προσώπου όσο και των ματιών, αφήνωντας την επιδερμίδα σου καθαρή & ενυδατωμένη. Η τεράστια ποσότητά του είναι σίγουρα ένα κίνητρο για να το δοκιμάσεις, χωρίς η τιμή του βέβαια να είναι συμφέρουσα. Τσέκαρε προσφορές της εταιρίας και θα βρεις ευκαιρία να το δοκιμάσεις.

© Fortifying and plumping daily booster – Ενυδατικό gel προσώπου  Mineral 89 της Vichy (50ml)
Αυτό το προϊόν  είναι υπεραγαπημένο & άξιζε που το επέλεξα για το κουτί μου.Από την πρώτη εφαρμογή κατάλαβα ότι ήταν μια πολύ καλή & εύστοχη επιλογή. Πρόκειται για ένα ενυδατικό gel  για το πρόσωπο που φροντίζει και περιποιείται την επιδερμίδα σου. Λεπτόρρευστο & δροσερό απορροφάται απίστευτα εύκολα. Αφήνει το δέρμα σου ενυδατωμένο, λαμπερό & γεμάτο υγεία.  Ιδανικό για μετά από  έναν super βαθύ καθαρισμό. Θα σου δώσει την αίσθηση της πολυτελούς περιποίησης.  Και ως βάση θα σε ευχαριστήσει αφού συστέλλει τους πόρους  & έτσι το foundation εφαρμόζεται πιο  εύκολα.  Θα καταλάβεις την αξία του από τις πρώτες χρήσεις & θα το λατρέψεις, όπως και εγώ!



© Mustard with less salt -Μουστάρδα με 50% λιγότερο αλάτι της Kalamata Papadimitriou (300ml)
Ως λάτρης της μουστάρδας, θέλησα να την επιλέξω από τη κατηγορία της διατροφής. Με απαλή σύσταση & διακριτική γεύση. Αισθητή η  μειωμένη ποσότητα αλατιού χωρίς όμως αυτό  να αλλοιώνει την απολαυστική της γεύση. Είναι ένα ελληνικό προϊόν που αξίζει μια θέση στη κουζίνα σου.
© Balsamic cream pomegranate- Κρέμα Βαλσάμικο με Ρόδι της Kalamata Papadimitriou (300ml)
Επίσης ελληνικό προϊόν  και της ίδιας εταιρίας, ωστόσο δε με άφησε και τόσο ευχαριστημένη. Αρκετά λεπτόρρευστο για βαλσάμικο  με σύσταση κρέμας. Με πολύ έντονη τη γεύση του ροδιού σε σημείο να μη ταιριάξει στις δικές μου γεύσεις.



© Ελληνικός καφέ χωρίς καφεΐνη της Λουμίδης Παπαγάλος (96γρ)
Εν όψει εξεταστικής δε θα μπορούσα να μην επενδύσω σε έναν ελληνικό καφέ, μιας και είναι ο μοναδικός που πίνω. Προτίμησα εκείνη τη version χωρίς καφεΐνη γιατί μου έκανε εντύπωση. Απολαυστικός  & ελαφρύς. Αν προτιμάς κι εσύ τον ελληνικό καφέ αλλά θες να ελέγξεις την καφεΐνη ή έστω να την ελαττώσεις , νομίζω αξίζει να το δοκιμάσεις.


Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα που επέλεξα για το κουτί μου. Σε γενικές γραμμές ήταν επιλογές που με δικαίωσαν.Προσωπικά, έμεινα ευχαριστημένη & ικανοποιημένη τόσο από τη διαδικασία αγοράς και παραλαβής όσο και από τα προϊόντα.

Υ.Γ: Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα καλούδια του κουτιού μου; Πώς σου φάνηκε; Αν όχι τότε ποιο ήταν αυτό που σ΄άρεσε ;

Πολλά Μουάτς,

Νανά Μιχ ©

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο review! Θέλω κι εγώ να δοκιμάσω το gel της Vichy!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ ευχαριστώ πολύ!Αγγελική μου όμορφη, είναι Τέλειο στο προτείνω ανεπιφύλακτα ❤
    Φιλάκια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή