Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Hair Empties 

Hi- Hi! Επανήλθα με πολύ όρεξη και σου έχω ετοιμάσει ένα post με empties προϊόντα. Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καιρό να σου μιλήσω για τις άδειες μου συσκευασίες , τόσο πολύ καιρό που τσάντα που τα συλλέγω κοντεύει να ξεχειλίσει.
Έτσι λοιπόν θα σου postάρω άδειες συσκευασίες για προϊόντα μαλλιών.





Botanic Therapy- Σαμπουάν περιποίησης με κρέμα ρυζιού & γάλα βρώμης  της Garnier
Πρόκειται για ένα νέο & πολύ super duper ενυδατικό σαμπουάν που σου χαρίζει μεταξένια &  λαμπερά μαλλιά από την πρώτη κιόλας χρήση.  Η ενυδάτωση που προσφέρει είναι απίστευτη και συνδυασμό με το γλυκό άρωμά του θα σε κάνει να αναρωτηθείς αν αυτό το προϊόν είναι όντως σαμπουάν και όχι αφρόλουτρο.  Μαλακώνει και θρέφει τα μαλλιά και βοηθάει πολύ στο ξεμπέρδεμα, τόσο που δε χρειάζεται κάποιο άλλο συνοδευτικό προϊόν (μάσκα, conditioner κ.α.).  Αν και το δοκίμασα εντελώς τυχαία εξαιτίας  μια προσφοράς γνωριμίας, το έχω ήδη επιλέξει αρκετές φορές από τότε. Μπορώ να πω ότι το ευχαριστιέμαι κάθε φορά  μέχρι και τη τελευταία σταγόνα. Δώσ' του μια ευκαιρία & θα εντυπωσιαστείς!
Αξιολόγηση:©©©©©©©©©©/©©©©©©©©©©


Σαμπουάν  με γάλα Αμυγδάλου & Λιναρόσπορου  για Απαλότητα & Λάμψη της Le petit Marseilias
Ένα σαμπουάν που δε μου άρεσε σχεδόν καθόλου. Ωραία γλυκιά μυρωδιά καθαριότητας αλλά δε πρόσφερε πολλά στα μαλλιά μου. Η ενυδάτωση του ήταν μέτρια και το ευχάριστο άρωμα εξαφανιζόταν μετά το στέγνωμα. Μάλιστα όσο αφορά τη καθαριότητα των μαλλιών, μπορώ να σου πω με σιγουριά πως δεν ήταν το δυνατό του σημείο.
Αξιολόγηση: ©©©©©_ _ _ _ _ /©©©©©©©©©©


Σαμπουάν Επανασύστασης, Ολικής Αναδόμησης 5  της Elvive Loreal
Κλασσική επιλογή στην οποία ανατρέχω συχνά πυκνά όταν θέλω να επαναφέρω ζωντάνια και λάμψη στα μαλλιά μου. Αν μακραίνεις τα μαλλιά σου ή απλώς  αντιμετωπίζεις πρόβλημα με ψαλίδα, αυτό το σαμπουάν είναι αυτό που θα σε βοηθήσει. Προσφέρει ενυδάτωση χωρίς να υστερεί σε όγκο, δίνει λάμψη και κίνηση και σε βάθος χρόνου θα δεις τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο υγιή & όμορφα. Προσωπικά το έχω αγοράσει πολλές φορές και λατρεύω το αποτέλεσμα υγείας  που χαρίζει στα μακριά μου μαλλιά. Just Beat it!
Αξιολόγηση:©©©©©©©©©©/©©©©©©©©©©


Θεραπεία  Επανόρθωσης με Υγρή Κερατίνη – Total Repair Reflex-Shine- Treatment  της  Gliss Schwarzkopf

Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι αρκετά καλή για εσένα που θέλεις  να ενισχύσεις  την εικόνα των μαλλιών σου ως προς τη λάμψη και την αίσθηση υγείας. Είναι μια θεραπεία που κατά κανόνα τη χρησιμοποιείς σε στεγνά μαλλιά χωρίς όμως αυτό να είναι απαγορευτικό. Προσωπικά με αυτό τον τρόπο το χρησιμοποιούσα και νομίζω ότι έδινε αυτό το παραπάνω που χρειαζόμουν τώρα το χειμώνα . Μου χάρισε ενυδάτωση & λάμψη με μικρή σχετικά ποσότητα. Εκείνο που δε μου άρεσε είναι  η μικρή του συσκευασία που σημαίνει αυτομάτως μικρή ποσότητα για ένα προϊόν που χρησιμοποιείται σε όλο το μήκος των μαλλιών . Τέλος κάτι πολύ ενοχλητικό ήταν το γεγονός ότι το προϊόν έχει ασημί χρώμα και μικρόσκοπικούς κόκκους λάμψης  που χρωματίζουν τόσο τα χέρια όσο και την επιδερμίδα γύρω από το περίγραμμα του τριχωτού κατά τη εφαρμογή.
Αξιολόγηση: ©©©©©©©_ _ _ /©©©©©©©©©©


Leave in Treatment  with Maroccan Argan Oil της  Advance Techniques –Avon
Είναι ένα ξηρό λαδάκι με βασικό συστατικό το μαροκινό αργανέλαιο. Πρόκειται για μια θεραπεία που χρησιμοποιείται πριν και μετά από στέγνωμα των μαλλιών. Πριν ως θερμοπροστατευτικό προϊόν και μετά ως προϊόν φροντίδας και styling. Η ενυδάτωση ήταν πέρα από ικανοποιητική. Αν χρησιμοποιείς συνδυαστικά άλλα προϊόντα που φροντίζουν προστατεύουν & ενυδατώνουν τη τρίχα, σίγουρα αυτό το λαδάκι θα επισφραγίσει την επιτυχία της προσπάθειά σου. Check it!
Αξιολόγηση: ©©©©©©©©©_ /©©©©©©©©©©

Nourishing, Moisturizing and Strengthening Treatment -Triple Action της  Insight
Τέλος άφησα έναν μικρό θησαυρό που επίσης τυχαία το βρήκα & το δοκίμασα. Πρόκειται για θεραπεία  θρέψης, ενυδάτωσης & ενίσχυσης της τρίχας. Είναι σημαντικό πως το προϊόν  έρχεται σε μεμονωμένες αμπούλες που τις χρησιμοποιείς ανάλογα με το μάκρος του μαλλιού σου. Προσωπικά χρησιμοποιώ μια αμπούλα ανά φορά σε όλο το μήκος των μαλλιών ακόμα και στις ρίζες. Από τη πρώτη εφαρμογή θα σε εντυπωσιάσει. Θα δεις τα μαλλιά σου να έχουν πλούσιο όγκο και μια όψη υγείας. Μεταξένια, λαμπερά & ευκολοχτένιστα  από το πρώτο λούσιμο.  Love it !
Αξιολόγηση: ©©©©©©©©©©/©©©©©©©©©©




Υ.Γ: Είσαι και εσύ Hair Lover; Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο προϊόν για τα μαλλιά που τελείωσε πρόσφατα; Μήπως έχουμε κάποιο κοινό empties;

Πολλά Μουάτς,
Νανά Μιχ ©





6 σχόλια:

  1. Εχω τπ spray προστασιας μαλλιων της ιδιας σειρας της Notanic therapy με γαλα ρυζιου.Μου αρεσει το υπεεοχο τους αρωμα.Θελβ πολυ να δοκιμασω και την θεραπεια κερατινης.Πολυ ωραιο ππστ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ,Νένα!Πρέπει να αξίζει τρελλά όλη η συγκεκριμένη σειρά!
      Νανά Μιχ ❤

      Διαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραία ανάρτηση! Ενδιαφέρουσες φαίνονται αυτές οι αμπούλες, που μπορούμε να τις βρούμε?

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολυ,Αγγελική!Ναι είναι απίστευτες. Προσωπικά τις βρίσκω στο Galerie de Beaute που
      έχει μείνει μόνο ενα καταστημα κι αυτο στο Cosmos.Οπου κι αν έχω ψάξει δε τις βρηκα.

      Νανά Μιχ ❤

      Διαγραφή
  3. Είχα δοκιμάσει παλαιότερα το λαδάκι της Avon και με είχε αφήσει πολύ ικανοποιημένη!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι συμφώνω πολύ μαζί σου! Είναι πολύ ικανοποιητικό & συμφέρει όταν βγαίνει σε έκπτωση!
      Νανά Μιχ <3

      Διαγραφή