Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Make up Remover’s Empties

Καλημέρα - Καλημέρα! Σήμερα σου έχω ετοιμάσει ένα post αφιερωμένο στις άδειες συσκευασίες από προϊόντα Ντεμακιγιάζ. Είναι συσκευασίες που τις χρησιμοποίησα μέχρι τέλους και θέλω να μοιραστώ μαζί σου τις εντυπώσεις μου γι αυτές. Let’s go!

Ενυδατικό Γαλάκτωμα για πρόσωπο και μάτια –Ξηρή & Ευαίσθητη Επιδερμίδα της Diadermine
Ένα γαλάκτωμα πλούσιο & ενυδατικό. Με εντυπωσίασε η δροσερή &  απαλή υφή του.Αφαιρούσε, μάλιστα,  το make up  του προσώπου με ευκολία κάνοντας απλώς μερικές κυκλικές κινήσεις. Μου άρεσε πολύ και θεωρώ πως αξίζει μια δοκιμή.
Αξιολόγηση: ©©©©©©©©_ _ /©©©©©©©©©©




Αντιγηραντικό Γαλάκτωμα Καθαρισμού- 7 οφέλη σε 1 της Olay total effects 7
Επίσης ένα γαλάκτωμα που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση. Αν και απευθύνεται σε πιο ώριμες επιδερμίδες, νομίζω ότι προσφέρει ένα ενυδατικό ντεμακιγιάζ. Αν θες να ωφεληθείς από τις αντιγηράντικές δράσεις του, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ελαφρύ μασάζ με ανοδικές κινήσεις. Αποτελεσματικό και αρκετά οικονομικό αφού συχνά το βρίσκεις σε έκπτωση ή σε πακέτα προσφορά των 2. Σου το συστήνω αν έχεις επιδερμίδα ξηρή, θαμπή και ταλαιπωρημένη ανεξάρτητα από την ηλικία σου.
Αξιολόγηση: ©©©©©©©©© _ /©©©©©©©©©©




Ντεμακιγιάζ Bi- Phase για Μάτια & Χείλη με Argan Oil & Βιοτίνη της Septona
Ένα υγρό διφασικό προϊόν για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ των ματιών. Αρκετά ικανοποιητικό, χωρίς όμως να είναι κάτι το συναρπαστικό. Αν κάνεις βραδινό ή έστω ολοκληρωμένο μακιγιάζ ματιών όπως συνηθίζω εγώ δε θα σε βολέψει ιδιαίτερα. Θα χρειαστεί να επιμείνεις αρκετά, ώστε να το αποχαιρετήσεις τελείως. Από την άλλη φαίνεται να είναι ιδανικό για το καθημερινό, απλό & ελαφρύ μακιγιάζ ματιών.
Αξιολόγηση: ©©©©©©_ _ _ _ /©©©©©©©©©©




Eye Make up Remover- Ξεβαφτικό Ματιών  με  Αλόη Βέρα της Victoria Silk Touch
Αν και προέρχεται από σειρά που τη βρίσκουμε σε γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών, πρόκειται για ένα αξιόπιστο και οφθαλμολογικά ελεγμένο προϊόν. Είναι αποτελεσματικό τόσο που σίγουρα θα το επιλέξεις ξανά, αφού είναι και πολύ οικονομικό. Επίσης το διφασικό αυτό προϊόν έρχεται σε μικρή συσκευασία των 125ml κάτι που το κάνει ιδανικό για ταξίδια και διακοπές.
Αξιολόγηση: ©©©©©©©_ _ _ /©©©©©©©©©©




Eye Make up Remover – Ξεβαφτικό Ματιών της Cien
Αυτό το ξεβαφτικό δε μπορώ να πω ότι με άφησε ευχαριστημένη. Αν και έρχεται σε κανονική -ίσως και μεγαλύτερη από συνηθισμένο- μέγεθος, δε φαίνεται να είναι καλή επιλογή. Οικονομικό αλλά χωρίς να σε διευκολύνει στην αφαίρεση του μακιγιάζ των ματιών. Χρειάζεται πολλή ποσότητα & πολύ κόπο, ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως η συσκευασία του έχει πολύ ενδιαφέρον, αφού έχει ενσωματωμένο μηχανισμό με δοσομετρητή. Προσωπικά, έχω κρατήσει τη συσκευασία και τη γεμίζω με το κάθε φορά προϊόν ντεμακιγιάζ που  χρησιμοποιώ εκείνη τη περίοδο.
Αξιολόγηση: ©©©©_ _ _ _ _ _ /©©©©©©©©©©



Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire για Μικτή ή Λιπαρή Επιδερμίδα της  Garnier Skin Naturals
 Ένα προϊόν για το οποίο έχει γίνει τρομερός ντόρος κι όχι άδικα. Έχοντας χρησιμοποιήσει τη version για κανονικές επιδερμίδες με τη ροζ συσκευασία, θέλησα να δοκιμάσω και εκείνη με το πράσινο χρώμα που απευθύνεται στο τύπο της επιδερμίδας μου. Είδα να αφαιρεί από τη πρώτη κίνηση τόσο το ντεμακιγιάζ των ματιών όσο και του προσώπου. Έρχεται σε μια μεγάλη συσκευασία & βολεύει πολύ γιατί ξεβάφεσαι γρήγορα με ένα προϊόν για μάτια, πρόσωπο & χείλη χωρίς να χάνεις από την αποτελεσματικότητα του ντεμακιγιάζ σου. Ιδανικό για όσες βαριόμαστε μετά από ξενύχτια!
Αξιολόγηση: ©©©©©©©©©© /©©©©©©©©©©

Facial Cleansing wipes- Super soft της  Herb
Μαντηλάκια που μου τα έφεραν από το εξωτερικό. Αν και οι προσδοκίες μου ήταν υψηλές διαψεύστηκαν πλήρως. Στεγνά & μικρά χωρίς να βοηθούν ούτε στο ελάχιστο τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ του προσώπου, πόσο μάλλον των ματιών. Για να φανταστείς, τα τελείωσα κάνοντας εναλλακτική χρήση - πιο συγκεκριμένα τα χρησιμοποίησα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη σκονίζονται τα πινέλα ματιών μου μέσα στις θήκες τους.
Αξιολόγηση: ©©_ _ _ _ _ _ _ _ /©©©©©©©©©©





Make up remover wipes with Aloe Vera for sensitive skin της Byphasse
Αυτά τα μαντηλάκια είναι απίστευτα & τα αγαπημένα μου. Αν και δεν είμαι πολύ fan της συγκεκριμένης φιλοσοφίας ντεμακιγιάζ τα επιλέγω κάθε φορά που τα βρίσκω στο δρόμο μου. Σημειώνουν πολλά τικ & πιστεύω πως είναι το σήμα κατατεθέν της τεμπέλας! Είναι μεγάλα, υγρά και μυρίζουν τέλεια. Περιέχουν Aloe Vera  και κάνει το ντεμακιγιάζ χάδι. Αν επιλέγεις ελαφρύ μακιγιάζ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόλις ένα από αυτά και είσαι έτοιμη χωρίς καμιά υπερβολή. Με μερικές κινήσεις, μαγνητίζει από foundation μέχρι πολλαπλές στρώσεις αδιάβροχη μάσκαρας. Τα βρίσκω δυστυχώς μόνο σε καταστήματα στην Αθήνα και κάτω από 2€. Check it!
Αξιολόγηση: ©©©©©©©©©© /©©©©©©©©©©




Υ.Γ.: Έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο απ’ αυτά τα make up remover; Εσύ ποιο προϊόν ντεμακιγιάζ χρησιμοποιείς αυτή τη περίοδο;

Πολλά Μουάτς,

Νανά Μιχ©

3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία ανάρτηση, με έβαλες σε σκέψεις να δοκιμάσω το micellaire από Garnier!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ το micellaire της Garnier. Παρόλα αυτά επιμένω να ξανα αγοράζω το αγαπημένο μου της Bioderma.
    https://beautyproject-elinachris.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπημενο νερακι της Garnier.Αυτην την εποχη χρησιμοποιω το διφασικο και ειναι τελειο.Δεν το αλλαζω με κανενα.Πολυ ωραιο ποστ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή