Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

All about shadow 8-pan palette της CLINIQUE

  Hey-Hey! Βρίσκομαι σε τρελούς ρυθμούς εξεταστικής αλλά ξέκλεψα χρόνο για να σου μιλήσω για ένα θησαυρό που ανακάλυψα  πρόσφατα. Θέλησα ,λοιπόν, να σου post-άρω  μια υπέροχη παλέτα σκιών που μπορεί να σου χαρίσει εντυπωσιακά & σικάτα μακιγιάζ.
 Προέρχεται από την εταιρία Clinique,ονομάζεται  Wear Everywhere Blues & ανήκει στη σειρά all about shadow 8-pan shadow. Η συγκεκριμένη version είναι μια  special edition . Η λογική  της είναι ότι  κάθε παλέτα είναι αφιερωμένη σε ένα χρώμα. Η δική μου είναι αφιερωμένη στο Blue.
  Περιλαμβάνει 8 σκιές όπου είτε κινούνται σε διάφορους τόνους και υφές του βασικού χρώματος είτε είναι αποχρώσεις που δίνουν εντυπωσιακούς και επιτυχημένους συνδυασμούς με αυτό. 
  Για αρχή, πρέπει να σου πω ότι η παλέτα έρχεται σε μια πολύ όμορφη & ντελικάτη συσκευασία. Έχει ασημί χρώμα & καθρεφτίζει. Στο πάνω καπάκι και αριστερά έχει το λογότυπο της Clinique. Στο κάτω μέρος υπάρχει αυτοκόλλητο με σχετικές πληροφορίες, όπως ονομασίες και υφές  .  Ανοίγοντας την, στο πάνω καπάκι κι καθ΄όλο το μήκος του συναντάς έναν μεγάλο καθρέπτη. Ενώ στο κάτω μέρος θα βρεις ένα διπλό σφούγγινο πινελάκι & τις σκιές με τη σειρά.  Κάποιες είναι shimmering, κάποιες είναι semi-matte. Όλες όμως ιδιαίτερες και κατάλληλες για μια εξίσου ιδιαίτερη εμφάνιση όπως  grande περιστάσεις.


  Η  1η  σκιά που συναντάς στη παλέτα, δηλαδή η Cotton Ball  είναι μια λευκή σκιά λάμψης. Χωρίς να γράφει opak, λειτουργεί τέλεια σα σκιά εφέ λάμψης. Περιέχει πολύ shimmer και κάνει  όμορφους ιριδισμούς στο φως. Ιδανική για κάτω από το φρύδι & την εσωτερική γωνία του ματιού. Εναλλακτικά ως hilighter.
  Στη συνέχεια, έχουμε τη Ink Blot. Με επιφανειακό shimmer στη πρώτη στρώση,είναι μια σκιά με ημι-matte τελείωμα. Η χρωματική απόδοση είναι αρκετά καλή & κτίζεται. Πρόκειται για μια καθαρή απόχρωση του Μπλε που θυμίζει το μελάνι, όπως μαρτυρεί και το όνομά της.
  Η Cinnamon Dolce, από την άλλη,  είναι μια satin σκιά με ελαφρύ shimmer. Κινείται στις αποχρώσεις του γκρι & του ασημί. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τα βραδινά σου μακιγιάζ. Η απόδοσή της είναι ελαφρώς αδύναμη αλλά κτίζεται, χαρίζοντάς σου ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα στα βλέφαρα. Προσωπικά τη χρησιμοποιώ για το περίγραμμα των ματιών, δίνοντας έμφαση στη κάτω γραμμή των βλεφαρίδων.


Σειρά έχει η Peppercorn, με επίσης επιφανειακό shimmer αλλά με τρομερή απόδοση. Πρόκειται για το κλασσικό μαύρο με τη πολύ καλή & έντονη χρωματική απόδοση που μπορεί να σου προσφέρει τα καλύτερα & εντυπωσιακότερα smokey μακιγιάζ.
Επίσης, θα ξεχωρίσεις τη Smoky Bleu,  μια σκιά με τρομερή απόχρωση που θυμίζει το blue Nights Sky.  Αν και τρίβεται αρκετά, έχει full δυνατή & shimmering  απόδοση. Στην ίδια λογική κινείται και η blue\black shade of smoke and mirrors quad που έρχεται  σε λίγο πιο σκούρη απόχρωση του μπλε. Θα τις λατρέψεις και τις δυο.
  Ανάμεσα σ αυτές, υπάρχουν οι δυο τελευταίες σκιές, η dark shade of starlight starbright duo & η New LTD truffle. Η πρώτη είναι μια ημι- matte σκιά που κινείται ανάμεσα στο χρυσό  & το ασημί. Ενώ η δεύτερη  είναι μια matte  γκρι ποντικί σκιά, ιδανική για τη κόγχη.


  Η συγκεκριμένη παλέτα, πρέπει να σου πω, μονοπώλησε στα εορταστικά μου μακιγιάζ, παρόλο που την απέκτησα λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. 
  Οι αποχρώσεις & οι υφές της είναι ιδιαίτερες και μπορείς να κάνεις απίθανους συνδυασμούς δημιουργώντας εντυπωσιακά μακιγιάζ. Το μόνο ενοχλητικό που θα συναντήσεις είναι πως οι σκιές τρίβονται πολύ γι αυτό και η εφαρμογή τους πρέπει να γίνεται προσεκτικά. Θα σου πρότεινα να τοποθετήσεις χαρτί κατά την εφαρμογή, ώστε να μη λερωθείς. Πέρα από αυτό, θα ευχαριστηθείς τη διαδικασία & θα εντυπωσιαστείς από το αποτέλεσμα. Η παλέτα αυτή θα σου λύσει ειλικρινά τα χέρια.
  Άλλωστε μη ξεχνάς ότι το  χρώμα του μπλε είναι από εκείνα που πηγαίνουν σε όλα τα μάτια και μπορεί να σου προσφέρει από ένα γλυκό romantic look μέχρι και ένα super sexy smokey.
Υ.Γ: Είχες κάποιο προϊόν μακιγιάζ που χρησιμοποίησες non-stop για τα εορταστικά σου μακιγιάζ;  Έχεις να μου προτείνεις μια αντίστοιχη παλέτα για grande αποτέλεσμα;

Πολλά Μουάτς,

Νανά Μιχ©  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου