Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

  1st year "The Art Of Being Woman"
1st Smashbox Giveaway 

  Hello Hello! Χρόνια πολλά & ευτυχισμένα γεμάτα με όλα τα καλά.Οι μέρες αυτές εύχομαι να σε βρήκαν χαρούμενη με αμέτρητη Αγάπη, μπόλικο νόστιμο φαγητό & άφθονο ποτό, δίπλα σε όμορφες παρέες και αγαπημένα πρόσωπα.
  Στο σημερινό post  θέλω να μοιραστώ μαζί σου τη χαρά μου, αφού πριν λίγες μέρες το blog μου έγινε ενός χρονών. Το The Art of Being Woman  θα σβήσει το πρώτο του κεράκι  και  θέλει  να το γιορτάσει πανηγυρικά. Ένας χρόνος μόλις ολοκληρώθηκε και με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια θέλει να σου χαρίσει όμορφα δώρα με πολύ αγάπη.
  Το πρώτο μεγάλο δώρο επιλέχτηκε με πολλή προσοχή και μπορώ να πω πως η επιλογή που έκανα θα σε δικαιώσει. Το δωράκι είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να το είχα και εγώ στη συλλογή μου, όμως θα στο δώσω ειλικρινά με πολλή μεγάλη χαρά & αγάπη με την ευχή να το καταευχαριστηθείς.



  Πρόκειται για μια κρεμώδη σκια της Smashbox στην απόχρωση Stone. Συγκεκριμένα, λέγεται Limitless 15hour wear cream shadow στην απόχρωση Stone. Προέρχεται από μια limited edition σειρά της εταιρείας και έχω κατά καιρούς ακούσει  & διαβάσει πολλά. Όταν την βρήκα ενθουσιάστηκα και σκέφτηκα πως  θα είναι το super  δώρο για σένα.


  Απ όσο τη δοκίμασα στο κατάστημα έχει πολύ λεπτόρρευστη βελούδινη υφή και αφήνει την αίσθηση mousse.  Η χρωματική απόχρωση είναι ιδιαίτερα έντονη  και μου φάνηκε εύκολη για blending.Επειδή η απόχρωση είναι κάτι ανάμεσα σε καφέ γκρι  & μαύρο μπορείς να κάνεις απίθανους συνδυασμούς. Να σημειωθεί ότι  κάνει υπέροχους ιριδισμούς στο φως οπότε και μόνη της δίνει όμορφο αποτέλεσμα. Ωστόσο πρέπει να είναι τέλεια για Smokey μακιγιάζ. Ταιριάζει τόσο σε ανοιχτόχρωμα μάτια όσο και σε σκουρόχρωμα.  Έρχεται σε προσεγμένη & σικάτη συσκευασία . 
  Το δωράκι που επέλεξα για σένα είναι ιδιαίτερο & μοναδικό όπως υποθέτω θα είσαι και εσύ που θα το κερδίσεις. Συνδυάζει το απλό αλλά και το εντυπωσιακό και μπορεί η νικήτρια να το χρησιμοποιήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει τα αντίστοιχα αποτελέσματα. 

 Το giveaway θα κρατήσει για μικρό χρονικό διάστημα και θα λήξει στις 6/1/17 00:00. Η ανάδειξη της νικήτριας θα γίνει δυο μέρες μετά.Οι όροι της συμμετοχής είναι φιλικοί και περιλαμβάνουν τα εξής βήματα:
© Να κάνεις εγγραφή στο Blog μου (υποχρεωτικό βήμα - 3 συμμετοχές)
© Να κάνεις like στη σελίδα του The Art of Being Woman στο Facebook (υποχρεωτικό βήμα - 2 συμμετοχές)
© Να κοινοποιήσεις Δημόσια τη φωτογραφία με το διαγωνισμό που θα βρεις στη σελίδα του Blog στο Facebook με την ένδειξη «Διαγωνισμός Smashbox by The Art of Being Woman » & #TheArtOfBeingWomanBlog (1 συμμετοχή ανά κοινοποιήση)
© Να μου tag-άρεις  τουλάχιστον δυο φίλες σου κάτω από την ίδια φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις στη σελίδα (1 συμμετοχή ανά Tag



Η νικήτρια θα ανακοινωθεί τόσο σε post εδώ όσο και στη σελίδα του  The Art of Being Woman.
Καλή σου Τύχη ©

 Πολλά Μουάτς,
Νανά Μιχ 

3 σχόλια:

  1. Σ ευχαριστώ πολύ για την έγκυρη σου συμμετοχή!
    Καλή σου επιτυχία <3

    Χρόνια πολλά & Καλή χρονιά
    Πολλά Μουάτς,
    Νανά Μιχ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε κορίτσι! Καλή Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή