Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

June 2016

Hello hello!Καιρό έχω να σου γράψω και σκέφτηκα να σου ανεβάσω τα αγαπημένα του μήνα που μόλις μας αποχαιρέτησε.  Για να δούμε λοιπόν τι περιλαμβάνει η λίστα μου για τον μήνα Ιούνιο:

© Hydra Match for normal to combination skin της  Garnier skin Naturals
©Instant depuffing roll-on gel της Sephora
©Hydrating Face Mask with Brazilian Acai & Berries, Planet spa της  Avon
©Λάδι για μαύρισμα με ΔΠ 6 & άρωμα Καρύδας, Summer Dreams της Carroten
©Hair oil- Argan oil 50ml της Victoria Silk Touch
©Άρωμα  τύπου «Light Blue- Dolce Cabbana» από το αρωματοπωλείο «aromadiva»


Hydra Match for normal to combination skin της  Garnier skin Naturals
Μια ενυδατική κρέμα προσώπου με ελαφριά & δροσερή υφή. Ό,τι πρέπει για τώρα το καλοκαίρι. Το ευχάριστο άρωμα της είναι ένας ακόμα λόγος που κυριολεκτικά «την έλιωσα» αυτό το μήνα. Τη χρησιμοποιούσα από το πρωί σε συνδυασμό με την αντηλιακή μου μέχρι και  το βράδυ ως νυκτός. Λειτουργεί τέλεια ως βάση για το foundation.

Instant depuffing roll-on gel της Sephora
Μια κρέμα ματιών σε μορφή gel  και ενσωματωμένο μηχανισμό roll-on για αποτελεσματική εφαρμογή. Με βοήθησε για το πρήξιμο κάτω από τα μάτια αλλά και εξαφάνισε τη κούραση. Κάποιες μέρες το μήνα τη χρησιμοποίησα και ως βάση ματιών για το concealer. Ένα extra tip για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση του προϊόντος είναι να το τοποθετήσεις στο ψυγείο μιας και η χαμηλή θερμοκρασία βοηθά στο έργο ενάντια στο πρήξιμο. Εναλλακτικά για άμεση εφαρμογή στη κατάψυξη.

Hydrating Face Mask with Brazilian Acai & Berries, Planet spa της  Avon
Μια ενυδατική μάσκα προσώπου που την χρησιμοποιούσα μετά από την αντίστοιχη για βαθύ καθαρισμό. Έρχεται σε μορφή gel, κάτι που κάνει πολύ εύκολη την εφαρμογή της. Το απίστευτο φρουτένιο και  συγχρόνως εξωτικό άρωμά της -που προσωπικά μου θυμίζει δροσερή γρανίτα- έκανε την περιποίηση του προσώπου μου σκέτη απόλαυση. Η συγκεκριμένη σειρά της Avon φημίζεται για τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας, τσέκαρέ την!

Λάδι για μαύρισμα με ΔΠ 6 & άρωμα Καρύδας, Summer Dreams της Carroten
Έχοντας στο μυαλό μου ένα εξωτικό μαύρισμα για φέτος το καλοκαίρι, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω επιτέλους και εγώ λάδι. Το συγκεκριμένο μυρίζει ευχάριστα και έχει λεπτόρρευστη υφή κάτι που με διευκόλυνε στη παραλία. Ένα ακόμα τικ που σημειώνει είναι ότι διαθέτει και δείκτη προστασίας, χαμηλής βέβαια αλλά αρκετής για να ένα ασφαλές μαύρισμα. Το εφάρμοζα εναλλάξ με με το αντηλιακό μου γαλάκτωμα και από τα πρώτα μπάνια είχα αισθητό αποτέλεσμα.

Hair oil- Argan oil 50ml της Victoria Silk Touch
Ένα ξηρό λαδάκι για τα μαλλιά που λόγω της μικρής και πρακτικής συσκευασίας μπορώ και το παίρνω παντού, μαζί μου από το διήμερο στο εξοχικό μέχρι και το αυθημερόν μπάνιο. Αν και προέρχεται από μια ιδιαίτερα οικονομική εταιρεία που την βρίσκουμε σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων με παιχνίδια, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα του ίδιου τύπου. Το χρησιμοποιούσα πριν τη βουτιά στη θάλασσα ως ένα είδος προστασίας καθώς και μετά το λούσιμο.

Άρωμα  τύπου «Light Blue- Dolce Cabbana» από το αρωματοπωλείο «aromadiva»
Ένα καλοκαιρινό άρωμα ως δώρο της κολλητής μου. Το συγκεκριμένο άρωμα είναι από τα αγαπημένα μου αν όχι το αγαπημένο μου. Παλαιότερα είχα και το αυθεντικό άρωμα και μπορώ να σου πω πως βρήκα τη τέλεια απομίμηση. Αν και η διάρκεια του δεν ήταν κάτι τρομερό με συντρόφευε όλο το μήνα, φτιάχνοντας μου το κέφι.


ΥΓ: Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Έχεις να μου προτείνεις κάτι αντίστοιχο;
Καλό Μήνα 

Μουάτς,
Νανά Μιχ©

2 σχόλια:

  1. Εμένα η ενυδατική της garnier δε μου έκατσε καθόλου καλά, εμφάνισα σπυράκια! Το αργανέλαιο από Victoria silk touch μου άρεσε πολύ και όντως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ακριβότερα! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hey! Κρίμα που δε σου έκατσε, τώρα ποια χρησιμοποιείς; Η συγκεκριμένη εταιρεία αν και οικονομική έχει κάποια προϊόντα που αξίζουν τρελά!Μούατς πολλά & σε σένα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή