Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

    Chubby Stick, moisturizing lip colour balm
CLINIQUE
Νο 17, Plumped up pink

 Hello- Hello! Μετά από καιρό, επιστρέφω δυναμικά θέλοντας να σου μιλήσω για ένα προϊόν για τα χείλη. Το post αυτό θα είναι αφιερωμένο στο Chubby Stick moisturizing lip colour balm της Clinique, που εδώ και περίπου ενάμιση μήνα έχει προστεθεί στη συλλογή μου. Στην ουσία πρόκειται για ένα jumbo μολύβι χειλιών με ενυδατική υφή, glossy τελείωμα & απαλό χρώμα.  Έχοντας ακούσει & διαβάσει πολλά για τα συγκεκριμένα  τόσο σε Youtube όσο και σε Beauty Blogs, ήθελα να το δοκιμάσω έχοντας πολλές προσδοκίες. Συγκεκριμένα, επέλεξα την απόχρωση Plumped up pink No 17.


  Στην αρχή δε σου κρύβω πως απογοητεύτηκα, μια και η χρωματική του απόδοση  δεν είναι το βασικό του πλεονέκτημα.  Όσο όμως περνούσαν οι μέρες και επέμενα να το χρησιμοποιώ, άλλαξα γνώμη. Εκτίμησα στη πορεία τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ως προϊόν για χείλη.
Ένα πρώτο τικ που σημειώνει, είναι η πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει και δικαιολογεί επάξια το χαρακτηρισμό « lip -colour- balm ». Είδα τα χείλη μου ενυδατωμένα, απαλά & με μια όψη υγείας, κάτι που τα κοινά Lip Balm ως τώρα δε μου πρόσφεραν.
 Το χρώμα που χαρίζει στα χείλη είναι σίγουρα ένα ακόμα συν. Η απόχρωση που επέλεξα είναι ένα γλυκό & απαλό ροζ, που θυμίζει αρκετά την αντίστοιχη φυσική των χειλιών. Αν και φυσικό,  το αποτέλεσμα είναι κάθε φορά εντυπωσιακό χωρίς όμως υπερβολές. Ό,τι πρέπει, δηλαδή, για όλη τη μέρα – κυρίως τώρα το καλοκαίρι.

  Σχετικά με τη χρωματική απόδοση, είναι αρκετά απαλή –κάτι που στην αρχή δε μ άρεσε . Στη συνέχεια, όμως ανακάλυψα πως η «αδύναμη» απόδοση σε συνδυασμό με τη ροζ nude απόχρωση, δίνει ένα πιο natural & διακριτικό αποτέλεσμα. Για να καταλάβεις, μπορεί εύκολα να φορεθεί τόσο κατά τις πρωινές ώρες όσο και τις βραδινές. Είναι εκείνο το προϊόν που όταν ξυπνάς το πρωί και βιάζεσαι να φύγεις για τη δουλειά, το γραφείο, τη σχολή & το μάθημα, θα σε βγάλει από τη χρονοβόρα & δύσκολη διαδικασία του να διαλέξεις κάτι για τα χείλη.


  Το τελείωμά του είναι ιδιαίτερα λαμπερό έχοντας μικροσκοπικούς κόκκους ιριδισμού & λάμψης, γεγονός που σε συνδυασμό με την παραπάνω ενυδάτωση κάνουν τα χείλη σου να  φαίνονται εντυπωσιακά & μεγαλύτερα. Η συσκευασία είναι αρκετά βολική για τη τσάντα και το νεσεσέρ. Το εξωτερικό της χρώμα είναι σε αναλογία με την απόχρωση εσωτερικά. Έχοντας μορφή μολυβιού, η εφαρμογή γίνεται εύκολα, γρήγορα & μάλιστα με ακρίβεια. Μπορώ, επίσης, να σου πω πως ήταν αρκετές οι φορές που το χρησιμοποίησα χωρίς καθρέφτη.
  Πρόκειται αναμφίβολα για ένα προϊόν που αξίζει, συνδυάζει το εντυπωσιακό με το φυσικό & το χαριτωμένο με το διακριτικό. Για να καταλάβεις, συχνά είναι το μόνο προϊόν που χρησιμοποιώ -πέρα από την αντηλιακή με χρώμα ή κάποια BB- για να βγω από το σπίτι.

  Σχετικά με τη τιμή, πρέπει να σου πω πως κινείται γύρω στα 20€, ένα πόσο αρκετά υψηλό αλλά και σίγουρα ανάλογο του προϊόντος.  Ωστόσο, προσπάθησε να εκμεταλλευτείς προσφορές και εκπτώσεις που συχνά η εταιρεία βγάζει. Επίσης, σου προτείνω να τσεκάρεις σε social media για ομάδες, εκδηλώσεις κ.α. για Bazzar  επώνυμων καλλυντικών, όπου μπορείς να βρεις hi- end εταιρείες και προϊόντα σε συμφέρουσες προσφορές & οικονομικότερες τιμές. Εγώ βρέθηκα σε ανάλογο event κοντά στο Πάσχα και βρήκα πολλά και ενδιαφέροντα προϊόντα, που υπό άλλες συνθήκες το  budget μου δύσκολα θα μου επέτρεπε την αγορά όλων αυτών.

Υ.Γ: Αλήθεια, το έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο προϊόν για τα χείλη ή κάποιο άλλο αντίστοιχο;  Έχεις να μου προτείνεις κάτι ανάλογο;


Πολλά Μουάτς,
   Νανά Μιχ ©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου