Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Face Mask's Empties (part No 2)

Hey - Hey, ομορφούλικα! Διανύουμε ήδη τις πρώτες μέρες του Απρίλη και η Μεγάλη Εβδομάδα έχει ήδη ξεκινήσει. Λίγο πριν το Χριστός Ανέστη, πιστή στην υπόσχεση που σου είχα δώσει, σου ετοίμασα το part No 2 ΄από το Face Mask's Empties.


Ας δούμε ποιες μάσκες προσώπου "ξεζούμισα":

Heavenly Hydration with Mediterranean Olive Oil Face Mask από τη Planet Spa της Avon (75ml)
Μια ενυδατική μάσκα με βάση το ελαιόλαδο. Αν και αρκετά λεπτόρρευστη προσφέρει μια ικανοποιητική ενυδάτωση στην επιδερμίδα του προσώπου. Απλώνεται εύκολα & γρήγορα με τη βοήθεια του πινέλου. Μυρίζει ευχάριστα & διακριτικά με κυρίαρχο το άρωμα του ελαιολάδου. Η εφαρμογή σύμφωνα με τη συσκευασία πρέπει να διαρκεί 20λεπτά, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει εμφάνιση λιπαρότητας, αν έχεις και εσύ μικτή προς λιπαρή επιδερμίδα, όπως εγώ. Η συγκεκριμένη μάσκα νομίζω πως θα ταίριαζε καλύτερα σε ευαίσθητες και κυρίως σε ξηρές επιδερμίδες .

Αξιολόγηση: ©©©©©© © _ _ _\©©©©©©©©©©

Pure Cleansing Mask with Zinc and White Clay από Cien  της Lidl
Με τη δύναμη του Ψευδάργυρου & του λευκού άνθρακα, η καθαριστική μάσκα από τα Lidl προσφέρει έναν ευχάριστο, απαλό & ήπιο καθαρισμό στο πρόσωπο. Δροσερή & βελούδινη χωρίς έντονη δράση είναι μια καλή & οικονομική επιλογή.

Αξιολόγηση: ©©©©©© © _ _ _\©©©©©©©©©©


Μάσκα Προσώπου Εξυγίανσης & Αποτοξίνωσης(Detox),  κατά της Ρύπανσης της  LAction Paris(15ml)
  Η απάντηση σε όλα τα ξενύχτια που έχεις κάνει βρίσκεται μέσα σ΄αυτό το οικονομικότατο φακελάκι! Η αλήθεια είναι πως σημειώνει αρκετά τικ στη λίστα των χαρακτηριστικών της. Το βασικότερο είναι πως πρόκειται για μια δραστική μάσκα προσώπου η οποία δίνει μια δόση ανανέωσης στο θαμπό & κουρασμένο πρόσωπο. Αν και πρόκειται για οικονομική επιλογή ούτως ή άλλως, προτίμησε να την προμηθευτείς από σχετικά πιο μικρές αλυσίδες καταστημάτων με καλλυντικά, όπως Flomar, Oggi κ.α. Η διαφορά στη τιμή σε σχέση με άλλες μεγαλύτερες  μπορεί να κυμαίνεται 2-3€ πιο πάνω για το ίδιο ακριβώς προϊόν. Το γεγονός πως έρχεται σε φακελάκι και μάλιστα με ποσότητα για 2 -τουλάχιστον-γενναιόδωρες εφαρμογές, μειώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της  αφότου έχει ανοιχτεί.  Αντίθετα, η έντονη μυρωδιά δεν ελαττώνεται ούτε στο ελάχιστο χωρις αυτό να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.

Αξιολόγηση: ©©©©©©©©_ _\©©©©©©©©©©

Μάσκα Προσώπου που μαλακώνει και αναζωογονεί  με πορτοκάλι της  L’ Action Paris (15ml)
  Μια μάσκα προσώπου που δε τελείωσε ποτέ! Για την ακρίβεια από την πρώτη κιόλας εφαρμογή , δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη. Αν και  ήταν αρκετά ευχάριστη ως προς την αίσθηση που πρόσφερε στο πρόσωπο, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που χρειαζόμουν. Η αλήθεια είναι πως της έδωσα μια ακόμα ευκαιρία αλλά το έντονο άρωμα από το πορτοκάλι ήταν αρκετό ώστε να μείνω στη πρώτη κιόλας γνωριμία.

Αξιολόγηση: ©©©©©_ _ _ _ _\©©©©©©©©©©

Μάσκα προσώπου που μαλακώνει και θρέφει με άνθος Monoi, Γαρδένιας& Λάδι Καρύδας (15ml)
  Βγαλμένη από  δοκιμασία του «Survior», η μάσκα αυτή ξεχωρίζει για το άρωμα καρύδας το οποίο κυριαρχεί διακριτικά χωρίς να ενοχλεί.  Με λεπτόρρευστη &  απαλή υφή, απλώνεται  παιχνιδάκι πάνω στο πρόσωπο, κυριολεκτικά σα χάδι! Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση & ελαφριά λεύκανση στην  επιδερμίδα. Ευγενική με το δέρμα, είναι – πιστεύω- ό,τι καλύτερο  για  τη περιποίηση μιας ευαίσθητης επιδερμίδας.  Προσωπικά,  τη χρησιμοποίησα μια περίοδο δύσκολη για την επιδερμίδα του προσώπου μου κατά την οποία εμφάνισα μεγάλη ευαισθησία λόγω του κρύου. Μπορώ να πω πως έμεινα αρκετά ευχαριστημένη.Με λίγα λόγια, από τη πρώτη εφαρμογή σου προσφέρει ένα ταξίδι ενυδάτωσης με καλοκαιρινό άρωμα καρύδας!

Αξιολόγηση: ©©©©©©©_ _ _\©©©©©©©©©©



Peel-off  mask ,Acne Prone Skin της FrezyDerm (50ml)

  Η Μάσκα- φούσκα, αφού ο μύθος γύρω από το όνομά της διαψεύστηκε! Απαλή, δροσιστική αλλά όχι τόσο δραστική όσο ήθελα & περίμενα. Απλώνεται εύκολα με τη βοήθεια ενός πινέλου και ακόμα πιο εύκολα αφαιρείται. Ως μαύρη μάσκα προσώπου, η peel off κατάσταση θα σου είναι ευχάριστη, μια και δε θυμίζει τίποτα τις βασανιστικές διαδικασίες  αφαίρεσης  που όλες έχουμε ακουστά.  Προσωπικά, τη χρησιμοποίησα συμπληρωματικά σε διαστήματα ανάμεσα στις εφαρμογές πιο δραστικών μασκών καθαρισμού. Αν δε χρειάζεσαι κάτι  δυνατό  στο καθαρισμό σου αλλά προτιμάς έναν ήπιο καθαρισμό, νομίζω πως μπορεί και να σου ταιριάξει .


Αξιολόγηση: ©©©©©©©_ _ _\©©©©©©©©©©

Pure Clay Detox Mask της L’Oreal Paris  (50ml)
   Η μάσκα που κέρδισε μια μόνιμη θέση μέσα στο μπάνιο μου αλλά και στη λίστα των αγαπημένων του 2017. Έρχεται μέσα σε βαζάκι πολλών χρήσεων , με διακριτικό άρωμα & ελαφριά σύσταση. Το  κυριότερο  όμως  χαρακτηριστικό είναι η αποτελεσματικότητά της. Καθαρίζει σε βάθος αφαιρώντας ακαθαρσίες & ρύπους από την επιδερμίδα του προσώπου εύκολα & ευχάριστα! Από τη πρώτη κιόλας εφαρμογή θα καταλάβεις τι θησαυρός κρύβεται μέσα στο πράσινο βαζάκι. Αρκεί μόνο να μη παρασυρθείς & το παρακάνεις. Γιατί αυτό θα γίνει η αιτία να εμφανίσεις ξηροδερμία.  Για να καταλάβεις πάντως πόσο την έχω αγαπήσει, έχω ήδη τελειώσει μια συσκευασία & βρίσκομαι στα τελειώματα της δεύτερης! Η τιμή σε σχέση με τη μεγάλη ποσότητα είναι λογική αλλά οι προσφορές & οι εκπτώσεις της εταιρίας , είναι ένα κίνητρο να τη δοκιμάσεις. Και πίστεψέ με, δε θα χάσεις!



 Αξιολόγηση: ©©©©©©©©©©\©©©©©©©©©©

  Αυτές, λοιπόν ,ήταν οι μάσκες περιποίησης προσώπου που τελείωσα πρόσφατα.Η αλήθεια είναι πως έχω αδυναμία σε εκείνες που προσφέρουν βαθύ καθαρισμό, αν και δε θα πω πότε όχι σε κάποια για αναζωογόνηση. Μ΄ αρέσει να ψάχνω συνεχώς & να ανακαλύπτω νέες, ενδιαφέρουσες & συμφέρουσες επιλογές στο θέμα μάσκα και όχι μόνο.Αυτή τη περίοδο, δοκιμάζω κάποιες καινούργιες προτάσεις & ανυπομονώ να check- άρω κι άλλες καινούργιες. Για να φανταστείς, η wishlist μου έχει ήδη στηθεί!

Υ.Γ.: Εσύ, αλήθεια, έχεις δοκιμάσει κάποιες από τι μάσκες που άδειασα; Έχεις άραγε να μου προτείνεις επιλογές, ώστε να τις προσθέσω στη wishlist μου;

Πολλά Μουάτς,
Νανά Μιχ©





3 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!!! Πολύ ωραίο post , έχω δοκιμάσει κάποιες από αυτές τις μάσκες και θα θελα να δοκιμάσω τις υπόλοιπες που δείχνεις !! Πολυ ωραίο blog , μπράβο!!! θα σου αφήσω το δικό μου απο κατω αν θες να το τσεκάρεις !! Σ ευχαριστώ πολυ και παλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

    https://dreamsandhopesforlife.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Μόλις το τσέκαρα & μου άρεσε πολύ!
      Χρόνια Πολλά & Χριστός Ανέστη!

      Πολλά Μουάτς,
      Νανά Μιχ <3

      Διαγραφή
  2. Για λιπαρές επιδερμίδες ποια μάσκα θα πρότεινες; Πολύ ωραίο το blog σου. Αν θες τσέκαρε και το δικό μου omorfiakeue3ia.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή