Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Beauty Meeting By Jane Sore & Mokianni

   Ηey - Hey ! Kάπου ανάμεσα σε εργασίες, εξεταστικές & πρακτικές βρήκα χρόνο να σου postαρω για μια Beauty συνάντηση για την οποία αξίζει να σου μιλήσω.
   Η συγκεκριμένη συνάντηση αυτή έγινε στο Κατάστημα Mokianni το οποίο βρίσκεται στον αριθμό 62 της οδού Πασσαλίδη, ενός από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης. 


Εκεί συνάντησα τη γνωστή Jane Sore, την οποία παρακολουθώ από τα πρώτα της κιόλας videακια στο ΥουTube.Ήθελα & ανυπομονούσα ακριβώς να γνωρίσω τη δουλειά της, το πάθος της για το μακιγιάζ αλλά και την ίδια.


  Μέρες πριν, για να καταλάβεις, σε Instagram Story, η όμορφη Γιάννα ανακοίνωσε πως για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο κατάστημα & θα προσφέρει πολύτιμες συμβουλές περί μακιγιάζ. Το πιο συναρπαστικό κομμάτι είναι πως η κάθε συνάντηση συμπεριλάμβανε εφαρμογή προϊόντων από City Colour, ώστε να γνωρίσουμε την εταιρεία. Κι όλα αυτά εντελώς δωρεάν. Με λίγα λόγια, πρόκειται για πρόσκληση -πειρασμός! Κι όπως ήταν λογικό αμέσως έκλεισα ραντεβού.
   Στη παρέα της Γιάννας, βρίσκονται η Δέσποινα και η Μαρία, οι κοπέλες του καταστήματος που με υποδέχθηκαν με χαμόγελο & με εξυπηρέτησαν εξίσου με μεγάλη χαρά!
   Φτάνοντας από νωρίς, λοιπόν, στο κατάστημα, είχα την ευκαιρία να τριγυρίσω & να τσεκάρω  ό.τι μου φάνηκε ενδιαφέρον ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων, αξεσουάρ & φυσικά καλλυντικών! Ξεχώρισα προσωπικά τη γωνιά  του μαγαζιού με τα πινέλα μακιγιάζ αλλά και το Stand της Wet & Wild! 

  Όταν έφτασε η σειρά μου να καθίσω στη καρέκλα, τα πινέλα πήραν φωτιά! Η Γιάννα με ελάχιστες ερωτήσεις κατάλαβε ακριβώς το στυλ μακιγιάζ που μου αρέσουν αλλά και τις αποχρώσεις που προτιμώ. Πληροφορίες που αξιοποίησε πλήρως στο μακιγιάζ που δημιούργησε πάνω μου. Μου έδωσε, μάλιστα, πολλές εναλλακτικές επιλογές για χρώματα & συνδυασμούς χρωμάτων.Αφού καταλήξαμε, η τέχνη ξεκίνησε!
  Η Γιάννα έδωσε έμφαση στα μάτια μιας και η βάση που είχα εφαρμόσει από το πρωί είχε διατηρηθεί. Για την ακρίβεια, εφάρμοσε μερικές πινελιές πούδρας, αφού ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών.
  Για τα μάτια επιλέξαμε ένα εντυπωσιακό Smokey Εye με βάση μια ιδιαίτερη απόχρωση του βυσινο-κεραμιδί, η οποία ακριβώς έκανε μπόλικους & παιχνιδιάρικους ιριδισμούς στο φως. Η τοποθέτηση της σκιάς έγινε από τη Γιάννα με προσεκτικές κινήσεις & το Blending με ανάλαφρες. Σημάδι το οποίο μαρτυρά τις γνώσεις αλλά και το ταλέντο της. Το γεγονός, επίσης, πως η γλυκιά Γιάννα μου εξήγησε αναλυτικά τη τεχνική με την οποία εφάρμοσε τη σκιά ώστε να βγει ίσια & ακριβής η γωνία της αποδεικνύει πως θέλει να μοιράζεται τα μυστικά της για πετυχημένα μακιγιάζ.

  Αφού ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών με λεπτές προσθήκες λάμψης, μικροδιορθώσεις & κάμποσες στρώσεις μάσκαρας, περάσαμε στο πρόσωπο. Πέρα από τις πινελιές πούδρας, μου δημιούργησε ελαφριές φωτοσκιάσεις & τελείωσε με εφαρμογή Hilighter .
  Σειρά είχαν τα χείλη, όπου και εκεί η συζήτηση με τη Γιάννα βοήθησε πολύ. Καταλήξαμε σε μια Nude απόχρωση & μάλιστα ζήτησα το εφέ με ελαφρώς πιο έντονο το περίγραμμα. Κάτι στο οποίο η όμορφη Γιάννα συμφώνησε. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε, πιστεύω πανηγυρικά. 

 Μόλις τελείωσε το μακιγιάζ, άστραψαν τα φλας. Με μεγάλη προθυμία, ποζάραμε στο φακό τόσο της Γιάννας όσο και στο δικό μου όλο χάρη και τσαχπινιά! 
 Εκεί ανάμεσα στις Selfie & στα φλάς, εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία για μερικές αγορές. Προτίμησα παλέτες σκιών & πινέλα ματιών και μάλιστα τα βρήκα σε συμφέρουσες προσφορές &  τιμές. 

 Αφού συζητήσαμε & χαιρετηθήκαμε με την όμορφη Γιάννα, δώσαμε ραντεβού για κάποια άλλη συνάντηση μακιγιάζ. Το χθεσινό ραντεβού ομορφιάς & το μακιγιάζ μου άρεσε πολύ, για την ακρίβεια ξετρελάθηκα! Με περιποιήθηκαν τόσο η Γιάννα όσο και τα κορίτσια του Καταστήματος. Συζητήσαμε σα φίλες όλες μαζί και ένιωσα οικεία & άνετα από τη πρώτη κιόλας στιγμή. Μου πρόσφεραν με αγάπη ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ με όμορφες αποχρώσεις & πετυχημένους συνδυασμούς.

 Πιστεύω πως αυτές οι beauty συναντήσεις είναι όμορφες & ενδιαφέρουσες, κυρίως όταν τα πινέλα παίρνουν φωτιά! Αυτή τη φορά όμως τα πινέλα άνηκαν στην αγαπημένη μου Γιάννα κι αυτό ήταν από μόνο του κίνητρο. Η πρόσκληση της Γιάννας & της παρέας του Mokianni είναι ανοικτή προς όλους μέχρι τις 14 του μηνός. Εκείνη τη μέρα, μάλιστα έχει προγραμματιστεί ένα ξεχωριστό event για την ημέρα των ερωτευμένων στο οποίο μπορείς να παρευρεθείς είτε μόνη σου είτε με το καλό σου.
  Μου αρέσουν πολύ αυτά τα Beauty Metting  & δε χάνω ευκαιρία να παρευρεθώ. Πιστεύω πως αξίζει να κλείσεις ραντεβού & να αφεθείς στα χέρια των κοριτσιών.

Υ.Γ: Εσύ έχεις πάει σε κάποιο αντίστοιχο Beauty Event ή Metting; Πως σου φάνηκε η εμπειρία;

Πολλά Μουάτς,
Νανά Μιχ©

4 σχόλια:

  1. Κορίτσι μου τι ωραίο το ποστ σου,μας μετέφερες την ατμόσφαιρα που επικρατούσε εκεί τόσο καλά,σε σημείο που νόμιζα πως ήμουν κι'γω μαζί σας!Εννοείται πως η Γιάννα είναι λατρεία!!Μακάρι να μπορούσα να παρευρεθώ κι'γω,φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για το σχόλιό σου! Χαίρομαι που σ΄άρεσε το post μου <3 Σου εύχομαι να βρεθείς σύντομα σε κάποιο Beauty Event που να αξίζει & να περάσεις εξίσου όμορφα,όπως εγώ!!

      Πολλά Μουάτς!
      Νανά Μιχ <3

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο ποστ και το μακιγιαζ ολα τα λεφτα <3
    φιλιά :*


    https://anardilya.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμητρα, Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
      Να είσαι πάντα καλά!

      Πολλά Μουάτς,
      Νανά Μιχ<3

      Διαγραφή