Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

London Haul (Part 1 - Beauty\ Cosmetics)

 
  Hey hey! Πέρασαν μέρες αρκετές και επέστρεψα με ένα post λίγο διαφορετικό.  Σήμερα, λοιπόν, θα σου postάρω τις πρόσφατές μου αγορές από το τελευταίο μου ταξίδι. Λίγες μέρες πριν ταξίδεψα στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Ήταν η πρώτη μου φορά που ταξίδευα στο εξωτερικό και είχα μεγάλη προσμονή & χαρά.  Έχοντας ακούσει & διαβάσει πολλά για τα μεγάλα εμπορικά τους κέντρα, τα τεράστια πολυκαταστήματα και τη ξακουστή τους αγορά, πήγα άκρως προετοιμασμένη.



  Έτσι εντυπωσιασμένη όπως ήμουν, έκανα κάποιες Fashion & Beauty αγορές.  Πιστεύω πως είναι καλές & ικανοποιητικές επιλογές. Για το λόγο αυτό, θέλω να τις μοιραστώ μαζί σου. Με αυτό τον τρόπο,  μπορείς να πάρεις ιδέες για δικές σου αγορές.
    Για αρχή, θα σου μιλήσω για τα Beauty Products και συγκεκριμένα τα προϊόντα μακιγιάζ που αγόρασα.
  Το πρώτο point που έχει η Βρετανική Αγορά είναι η Ποικιλία. Έτσι, βρήκα εταιρίες που δε μπορούμε να τις βρούμε στην Ελλάδα, όπως Collection, Miss Sporty & KIKO.
   Η Collection ήταν στη λίστα μου εξ αρχής. Είχα σταμπάρει το πολυφημισμένο concealer της. Δυστυχώς, όμως, δεν είχε την απόχρωσή μου στο stand της εταιρίας. Έτσι δε τη τίμησα.
   Η KIKO ήρθε στο δρόμο μου τυχαία. Βρέθηκα σε ένα κατάστημά της και ενέδωσα στο πειρασμό. Όσα είχα ακούσει επιβεβαιώθηκαν. Ξετρελλάθηκα -πέρα από τον πολύ όμορφο διακοσμημένο χώρο- με τη τεράστια ποικιλία από προϊόντα κυρίως μακιγιάζ και όχι μόνο. Οι τιμές τους, επίσης, ήταν ασυναγώνιστες. Είχε πολλές εκπτώσεις καθώς και ειδικό stand  για προσφορές. Μια από αυτές που εκμεταλλεύτηκα ήταν εκείνη όπου αγοράζεις 3 βερνίκια νυχιών με 1£ το καθένα και σου έδιναν άλλα τόσα δικής σου επιλογής εντελώς δωρεάν. Ουσιαστικά, με 3£ αγοράζεις 6 βερνίκια νυχιών. Τα χρώματα ήταν αρκετά και κινούνταν σε διάφορους τόνους και αποχρώσεις. Το συνδυάσαμε με τη κολλητή μου και έτσι η κάθε μία πήρε από 3 με μόλις 1,5£. Οι αποχρώσεις που διαλέξαμε είναι οι εξής:



Info:
©Nails Lacquer,No 531, Pearly Green Butterfly
©Nails Quick Dry,No 839 , Teal Blue
©Nails Lacquer, No 279, Yellow
©Nails Lacquer, No 529, Mettalic Beetle
©Nails Lacquer, No 217, Antique Pink
©Nails Lacquer, No 519, Cobalt Blue

  Ένας ακόμα KIKO πειρασμός ήταν τα lip gloss της εταιρίας σε μορφή pencil . Μια super καινοτομία αν σκεφτείς ότι έχεις το glossy αποτέλεσμα στα χείλη και μάλιστα με τον απόλυτο έλεγχο στο σχηματισμό που σου προσφέρει ένα μολύβι. Διάλεξα δυο έντονες αποχρώσεις, ένα φούξ ροζ-μωβ κι ένα κόκκινο.

 
















Info:
© Ubran Sheen Lip Gloss, No 06 Fiery Poppy, KIKO
© Ubran Sheen Lip Gloss, No 04 Chic Geranium, KIKO




  Μια εταιρία που γνώρισα ήταν η Miss Sporty. Πρόκειται για μια εξαιρετικά οικονομική εταιρία που μου θύμισε αρκετά την Εssence. Απλές, παιχνιδιάρικες & νεανικές  συσκευασίες σε μεγάλη ποικιλία & πολύ συμφέρουσες τιμές . Το πραγματικά εντυπωσιακό ήταν ότι τη περίοδο εκείνη έτρεχε μια προσφορά, σύμφωνα με την οποία αγόραζες 3 οποιαδήποτε προϊόντα από όλο το stand  ίδια ή διαφορετικά με μόλις 5£. Ο συνδυασμός που έκανα και εγώ και η κολλητή μου περιλάμβανε από μια βάση  Foundation στην απόχρωση light  από τη anti-spot σειρά της εταιρίας, τη So Clear.  Ως 2ο προϊόν,  επιλέξαμε και από μια πούδρα από την ίδια σειρά, εγώ με χρώμα ενώ η φίλη μου τη λευκή για ματ αποτέλεσμα. Τέλος, διαλέξαμε από μια μάσκαρα. Η κολλητή μου διάλεξε μια μάσκαρα για όγκο και καμπυλότητα ενώ εγώ  προτίμησα μια για μήκος και extra έντονο μαύρο αποτέλεσμα.





Info:
© So Clear, Foundation, Light  της Miss Sporty
© So Clear, Pressed Powder, 001 Transparent της Miss Sporty
© Fabulous Lash Xtra Black Mascara

  Μια ακόμα εταιρία που τίμησα ήταν η Make Up Academy, δηλαδή η γνωστή MUA. Η συγκεκριμένη εταιρία μου ήταν γνωστή και μάλιστα είχα επιλέξει προϊόντα της και στην έκθεση ομορφιά το περασμένο Μάιο.  Συνδυάζει την οικονομία & τη καλή ποιότητα. Στη Βρετανία, η  MUA κινείται σε εξίσου οικονομικά επίπεδα κι ίσως και σε λίγο πιο συμφέρουσες τιμές. Για να καταλάβεις, τα ενυδατικά της κραγιόν κοστίζουν 1£ δηλαδή περίπου 1,20-1,30€, ενώ στην Ελλάδα θα τα βρεις από 2€ - 3€. Διάλεξα ένα concealer ,ένα ενυδατικό κραγιόν & μια παλέτα σκιών. 


Info:
©Hide & Concealer- Natural,MUA
©Lipstick Bare, Shade 14, MUA
© Palette of Eye Shadow, Heaven & Earth, MUA








   Τέλος, τίμησα τη Make up Revolution.  Μια εταιρία γνωστή σε Blog-σφαιρα, Youtube & Instagram. Πρόσφατα, κατέφθασε στην Ελλάδα και τη βρίσκουμε στα ράφια του Hondos Center. Όμως εντόπισα αρκετές ελλείψεις στα ελληνικά stand πριν φύγω. Κι όταν βρέθηκα μπροστά στη ολοκληρωμένη τους σειρά, υπέκυψα. Πέρα από το γεγονός πως υπήρχαν πολύ περισσότερα καλλυντικά, οι τιμές ήταν πολύ πιο συμφέρουσες & οικονομικές. Επέλεξα μια παλέτα σκιών.


Info:
©Palette of Eye Shadow, Iconic 2,Make up Revolution London


      

  Αυτά ήταν τα προϊόντα μακιγιάζ που επέλεξα. Μέχρι στιγμή έχω χρησιμοποιήσει τις παλέτες σκιών και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Το part 2  σκέφτομαι να περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης & φροντίδας. Τι λες;

Υ.Γ.:Πώς σου φάνηκαν τα καλλυντικά που αγόρασα; Έχεις κάποιο από αυτά που σου έδειξα; Εσύ αγόρασες κάτι στις διακοπές σου; 

Πολλά Μουάτς,
Νανά Μιχ©

5 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφες αγορές! Να τα χαρείς όλα ♥

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Αγγελική <3 Σ ευχαριστώ πολυ!

      Πολλά Μουάτς,
      Nανά Μιχ <3

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφες οι αγορές σου!!Καλές δοκιμές <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ Πάρα Πολύ <3
      Τσέκαρα Μιμή το Blog σου, είναι πολύ όμορφο & Προσεγμένο <3

      Πολλά Μουάτς,
      Νανά Μιχ <3

      Διαγραφή