Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Zampple Box

Hola Hola!Σήμερα σου έχω ετοιμάσει ένα νέο post για το Zampple Box. Πρόκειται για ένα συνδρομητικό κουτί το οποίο περιέχει 5-7 καλούδια από διάφορες κατηγορίες προϊόντων. Για να καταλάβεις, πίσω από την ιδέα αυτή κρύβεται η Zampple, η πρώτη λέσχη καταναλωτών. Στη λέσχη αυτή, γίνεσαι μέλος και έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις προϊόντα είτε ακυκλοφόρητα στην ελληνική αγορά είτε νεόφερτα. Αφού χρησιμοποιήσεις τα προϊόντα καλείσαι να καταγράψεις τη γνώμη σου για το καθένα που δοκίμασες. Η φιλοσοφία αυτή μετατράπηκε εδώ και λίγους μήνες σε κουτί και έρχεται πια στη πόρτα σου. Έτσι έχουμε την ευκαιρία και εμείς που δε μένουμε στη πρωτεύουσα να ζήσουμε την εμπειρία του Zampple.


 Αρχικά, επιλέγεις το είδος του κουτιού που θέλεις. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε εκείνο το κουτί που περιέχει τυχαία προϊόντα από διάφορες κατηγορίες  (π.χ. περιποίηση, διατροφή κ.α.) είτε εκείνο όπου επιλέγεις εσύ τα προϊόντα από τις εξίσου ίδιες κατηγορίες. Η διαφορά είναι στη τελική τιμή καθώς και στο τρόπο πληρωμής.
Καιρό τώρα φλέρταρα με την ιδέα ενός συνδρομητικού κουτιού. Επέλεξα το Zammple Box  γιατί θα είχα πολλά προϊόντα διαφορετικής κατηγορίας. Μάλιστα διάλεξα εκείνη τη version  του κουτιού με τα προϊόντα της δικής μου επιλογής. Νομίζω πως έκανα πολύ καλές επιλογές για το κουτί μου.  Για ρίξε μια ματιά:
      ©Bath foam – Αφρόλουτρο  με Cocoa& Macadamia νέα σύνθεση της Bioten (750ml)
      © Low Shampoo- Απαλό Σαμπουάν σε μορφή κρέμας χωρίς αφρό για ξηρά, ευαίσθητα μαλλιά  της LOREAL  ELVIVE (400ml)
      ©EAU MICELLAIRE – Νερό Καθαρισμού και Ντεμακιγιάζ για Κανονικές προς ευαίσθητες της L’OREAL  (400ml)
      ©Fortifying and plumping daily booster – Ενυδατικό gel προσώπου  Mineral 89 της Vichy (50ml)
       ©Mustard with less salt -Μουστάρδα με 50% λιγότερο αλάτι της Kalamata Papadimitriou (300ml)
      ©Balsamic cream pomegranate- Κρέμα Βαλσάμικο με Ρόδι της Kalamata Papadimitriou (300ml)
      ©Ελληνικός καφέ χωρίς καφεΐνη της Λουμίδης Παπαγάλος (96γρ)



 Τα προϊόντα ήρθα στην ώρα τους και μάλιστα προσεκτικά συσκευασμένα. Συνολικά πλήρωσα γύρω στα 15-16ευρώ από τα οποία τα 10 ήταν το βασικό ποσό, 3 ήταν η version της προσωπικής επιλογής ενώ περίπου άλλα τόσα ήταν τα έξοδα αποστολής.
 Ο ερχομός του κουτιού μου έφερε μεγάλη χαρά και ενθουσιάστηκα με τα προϊόντα που είχε μέσα το κουτί μου. Από όσα δοκίμασα, έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη ενώ κάποια απλώς με ξετρέλαναν. Χωρίς δεύτερη σκέψη, σου προτείνω να δοκιμάσεις κι εσύ την εμπειρία του Zampple Box. Από τη στιγμή που δίνεται η ευκαιρία να καθορίσεις εσύ το περιεχόμενο, δεν έχεις να φοβηθείς  τις πιθανές άστοχες ή δυσάρεστες εκπλήξεις- προϊόντα!

Υ.Γ: Εσύ έχεις παραγγείλει πότε κάποιο συνδρομητικό κουτί; Πως ήταν η εμπειρία σου; Θα ήθελες να σου postαρω review για τα προϊόντα που σου έδειξα παραπάνω;;

Πολλά Μουάτς,

Νανά Μιχ©

4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο άρθρο! Κι εγώ σκεφτόμουν να το δοκιμάσω, αλλά δεν το είχα πάρει ακόμα απόφαση! Να κάνεις review μόλις τα δοκιμάσεις :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ ευχαριστώ πολύ, όμορφή μου Αγγελική!Κι εγώ θέλω πολύ να μιλήσω για συγκεκριμένα προϊόντα γιατί είναι κάποια super! Αξίζει πολύ να το δοκιμάσεις και ελπίζω να δω σχετικό post & videάκι <3

    Πολλά Μουάτς,
    Νανά Μιχ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το γνώριζα αυτό το κουτί! Φαίνεται ενδιαφέρον. Εγώ έχω αγοράσει μόνο το Glowbox.Το έχω πάρει αρκετές φορές και είχε πάντα μέσα τυχαία προϊόντα από γνωστές εταιρείες. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή