Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

February 2017

Το ημερολόγιο έχει ήδη δείξει 7  του Μάρτη και σκέφτηκα πως είναι καλή επιλογή να σου post-άρω τα Αγαπημένα του Φλεβάρη. Ο μήνας αυτός ήταν δύσκολος και απαιτητικός από όλες τις απόψεις. Παρ΄ όλα αυτά υπήρξαν κάποια προϊόντα και όχι μόνο που μου έφτιαξαν τη διάθεση.

Η λίστα των Αγαπημένων μου είναι η εξής:
© Κρέμα μαλλιών με Αβοκάντο & Ελαιόλαδο από τη Hair Care
© Ορός για τα μαλλιά  Goodbye Damage από τη Garnier Fructis
© Pen eyeliner από τη Beauty Line Cosmetic
©Face powder- Poubre pour le visage από τη Technic
©Magic Matt Lip Colour 12h από τη Annie Parris (No9)

Κρέμα μαλλιών με Αβοκάντο & Ελαιόλαδο από τη Hair Care
Για έναν κρύο μήνα όπως ο Φλεβάρης, η συγκεκριμένη κρέμα ήταν αυτό ακριβώς που χρειάζονταν τα μαλλιά μου. Ταλαιπωρημένα από κρύο, θερμότητα & άγχος είχαν ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση. Τη συγκεκριμένη κρέμα στην έχω ξαναναφέρει σε παλαιότερο post κι έχω να προσθέσω πως μετατρέπει το χτένισμα μετά το λούσιμο σε σκέτο παιχνιδάκι!

Ορός για τα μαλλιά  Goodbye Damage από τη Garnier Fructis
Ο Φλεβάρης ήταν δικαιωματικά μήνας  αφιερωμένος στα μαλλιά. Έπειτα από το λούσιμο, σειρά είχε η ενυδάτωση που παραμένει. Έτσι, ο Goodbye Damage ορός  με συντρόφευε σε κάθε λούσιμο, λίγο πριν το στέγνωμα ως προστασία από τη θερμότητα και μετά για φινίρισμα. Εκτός από το απίστευτο & γλυκό άρωμα τροπικών φρούτων που χάριζε στα μαλλιά μου, πρόσφερε λάμψη και πλούσια ενυδάτωση με διάρκεια. Σίγουρα η ψαλίδα δεν εξαφανίστηκε - όπως ισχυρίζεται - αλλά  η όψη των μαλλιών μου ήταν  εμφανώς πιο υγιής.

Pen eyeliner από τη Beauty Line Cosmetic
Το cat look το αγάπησα και το επέλεξα πολλές φορές μέσα στο μήνα. Σύμμαχός μου σ αυτό ήταν το αδιάβροχο eye-liner από τη Beauty Line Cosmetic. To συγκεκριμένο προϊόν υπάρχει πολύ καιρό  στη συλλογή μου αλλά αυτό το μήνα το τίμησα δέοντος! Η μεσαία ως προς το πάχος μύτη που διαθέτει, με διευκόλυνε πολύ στην εφαρμογή. Αν και η διάρκειά του είναι απλώς ικανοποιητική και το αποτέλεσμά του σχετικά σταθερό- όχι όσο θα περίμενε κανείς από ένα αδιάβροχο προϊόν, είναι ιδανικό για εμάς που μας δυσκολεύει αυτή η πολυπόθητη γραμμή. Αν ανήκεις και εσύ στο συγκεκριμένο club, θα το λατρέψεις όπως και εγώ!





Face powder- Poudre pour le visage από τη Technic
Επίσης, σύμμαχος για το μήνα που μας πέρασε ήταν αναμφίβολα η μαγική λευκή πούδρα της Technic. Πρόκειται για το Best seller της εταιρίας και διαπίστωσα το λόγο. Μου χάρισε σε κάθε εφαρμογή matte αποτέλεσμα, ομοιομορφία & σταθερότητα με ένα μόνο πέρασμα. Η συγκεκριμένη πούδρα είναι ιδανική για σετάρισμα κάτω από τα μάτια.


Magic Matt Lip Colour 12h από τη Annie Parris (No9)
Τέλος, άφησα τα χείλη. Τους τελευταίους μήνες έχω υπεραγαπήσει τα υγρά matte κραγιόν. Σε κάθε ευκαιρία δοκιμάζω & ανακαλύπτω νέες σειρές και αποχρώσεις. Πρόσφατα λοιπόν συνάντησα τη συγκεκριμένη σειρά από υγρά κραγιόν με matte τελείωμα. Η απόχρωση εκείνη που χρησιμοποίησα non-stop  για το μήνα Φλεβάρη ήταν με το αριθμό 9. Πρόκειται για ένα γλυκό ροζ-μωβ με καφέ υποτόνους που θυμίζει αρκετά την απόχρωση σάπιο μήλο. Αν και προέρχεται από οικονομική εταιρία, εντυπωσιάστηκα  από το πόσο καλή διάρκεια & σταθερό αποτέλεσμα έχει. Πίνεις, τρως & μοιράζεις άφοβα  μουατσάκια και δε πάει πουθενά!





Τέλος , η λίστα έχει και κάποια extra αγαπημένα:
©Συνέντευξη στο Come my Boudoir
© Βόλτα στη Νυχτερινή Θεσσαλονίκη
©Δείπνο στο Agora
©Το μπλέ Αρκουδάκι ( Μουάτς πολλά! )

Η γλυκιά  Μαρίνα με φιλοξένησε στο υπέροχό της blog και μου έκανε πολύ εύστοχες ερωτήσεις για τη blog-life μου και όχι μόνο. Απάντησα με ειλικρίνεια και ενθουσιασμό και ευχαριστήθηκα την όλη διαδικασία. Thank you, Marina© 

Αυτή η πόλη είναι έρωτας. Οι βραδινές βόλτες έγιναν συνήθεια είτε με παρέα είτε όχι. Σε ηρεμούν και σε κάνουν να νιώθεις ζωντανή ακόμα κι όταν οι ρυθμοί της πόλης έχουν πέσει για τα καλά. Αν είσαι πατριωτάκι, με νιώθεις σίγουρα!

Απ την άλλη, η πρωτεύουσα έχει αρχίσει κι μ' αρέσει πολύ & επικίνδυνα. Πολλές επιλογές και ακόμα πιο πολλές οι καλές επιλογές. Μέσα σ' αυτές προστέθηκε ένα πολύ σικάτο restaurant  στη περιοχή των Αμπελοκήπων. Το Agora  πέρα από πολύ νόστιμες & ιδιαίτερες γεύσεις είχε πολύ ωραία & ζεστή ατμόσφαιρα. Αν ανήκεις  στους τυχερούς της πρωτεύουσας, τσεκαρέ το!

Είναι φίλος μου εδώ και μια βδομάδα και κατάφερε να μπει στα αγαπημένα. Είναι χνουδωτός, μαλακός & μπλε. Τον ερωτεύτηκα από τη πρώτη ματιά & τον αγάπησα από την πρώτη αγκαλιά.Έχει τη μορφή του κλασικού Τeddy Βear με το φιόγκο στο λαιμό αλλά έρχεται σε μπλε ανοικτή απόχρωση. Συνδυάζει την ομορφιά του κλασικού αλλά και του ξεχωριστού λόγω χρώματος.  Σκέτη ομορφιά! Έχει μια μεγάλη κατακόκκινη καρδιά και συνηθίζει να κρατάει κούπα για να πίνει και το καφέ του! Ομορφούλικο και αγαπησιάρικο όπως και το άτομο που μου το χάρισε.  Πολλά μουάτς και στους  δυο!

Υ.Γ: Τελικά ο μήνας αυτός δεν ήταν και τόσο άσχημος © Εσένα ποιο ήταν εκείνο το προϊόν ή αντικείμενο που σου έκανε ξεχωριστό το μήνα σου;

Καλό Μήνα ©

Πολλά Μουατς,
Νανά Μιχ© 


2 σχόλια: