Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Matte Flat Finish Pigment Gloss της Baolishi


  Στο σημερινό post θα σου μιλήσω για μια λατρεμένη σειρά για τα χείλη. Η σειρά ονομάζεται Matte Flat Finish Pigment Gloss και προέρχεται από μια ασιάτικη εταιρεία την Baolishi που είναι γνωστή τόσο στη Beauty blog-σφαιρα όσο και το Youtube. Στην ουσία πρόκειται για μια σειρά από matt  υγρά κραγιόν. Τη πρώτη φορά που τα χρησιμοποίησα ήταν περίπου ένα χρόνο πριν. Από τη πρώτη κιόλας στιγμή ενθουσιάστηκα μαζί τους. Αν και προϊόντα οικονομικά, αξίζουν πολύ μια θέση στη συλλογή σου.
  Μέσα σε μικρό διάστημα απέκτησα αρκετές αποχρώσεις της σειράς. Με εντυπωσίασε η καλή χρωματική απόδοση  καθώς και το πόσο σταθερά είναι. Όσο αφορά το βασικό τους χαρακτηριστικό, δηλαδή το  matte  αποτέλεσμα είναι πραγματικά το μεγαλύτερο τους πλεονέκτημα. Στην αρχή της εφαρμογής θυμίζει lip gloss, στη συνέχεια όμως στεγνώνει. Το χρώμα που βλέπεις στη συσκευασία, είναι εκείνο που περνά ακριβώς στα χείλη σου. Υπάρχει μεγάλη γκάμα από αποχρώσεις. Σίγουρα θα βρεις αυτό που θα σου ταιριάξει.

   Προσωπικά λατρεύω εκείνη με το Νο6. Πρόκειται για ένα χρώμα που θυμίζει εκείνη του σάπιου μήλου, έχοντας ωραία ισορροπία ανάμεσα στους τόνους του ροζ και του καφέ. Είναι μια απόχρωση κλειδί , πηγαίνει με όλα τα μακιγιάζ και σε βγάζει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που αναρωτιέσαι τι στο καλό να φορέσεις στα χείλη ή απλώς βιάζεσαι. Να φανταστείς έχω τελειώσει ήδη 2 συσκευασίες από αυτές.


  Πέρα από τη απίστευτη χρωματική απόδοση, είναι και εξαιρετικά σταθερά. Αυτό σημαίνει ότι μόλις στεγνώσει γίνεται ανεξίτηλο. Αντέχει για πολλές ώρες και δε πάει πουθενά, κάτι πολύ βολικό για όσες από εμάς είναι όλη μέρα έξω και δεν έχουν χρόνο για να φρεσκάρουν το μακιγιάζ τους. Μπορείς να πιείς και να φας άνετα. Επίσης το matte  αποτέλεσμα θα το λατρέψεις, μια και είναι και φέτος τάση. Επιπλέον, αναδεικνύει την κάθε απόχρωση.
 Το μόνο αρνητικό που έχω να εντοπίσω είναι ότι δεν είναι και ιδιαίτερα ενυδατικά. Μόλις στεγνώσει νιώθεις τα χείλη σου ξερά, βέβαια αυτό δε παρατηρείται σε όλες τις αποχρώσεις. Όπως και να έχει, χρησιμοποιώντας ένα lip balm ως βάση δε θα έχει κανένα θέμα.
  Πρόσφατα θέλησα να ανανεώσω τη συλλογή μου και ανακάλυψα ότι άλλαξαν συσκευασίες με βελτιωμένη σύνθεση. Συγκεκριμένα, έχουν προσθέσει ενυδατικά στοιχεία όπως Βιταμίνη Ε. Η αλλαγή ήταν όντως εμφανής. Βέβαια έχω την εντύπωση ότι σα να είχε χαθεί ελαφρώς η έντονη χρωματική απόδοση, χωρίς αυτό να δημιουργεί πρόβλημα. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο εντυπωσιακό. 

Υ.Γ: Έχεις δοκιμάσει τη συγκεκριμένη σειρά; Η΄ έστω κάποιο παρόμοιο προϊόν, ώστε να μου προτείνεις; 

Πολλά Μουάτς,
Νανά Μιχ ©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου