Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

  Σεμινάρια Oμορφιάς της Seventeen

  Hey hey  σήμερα σου έχω ετοιμάσει ένα post για ένα event που είχα τη χαρά να συμμετάσχω. Τη περασμένη Τετάρτη, λοιπόν, βρέθηκα σε μια αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης μου  ως καλεσμένη της Seventeen.

 Είμαι σίγουρη ότι γνωρίζεις τη Seventeen. Πρόκειται για μια μάρκα καλλυντικών που έχει σημαντική θέση στη διεθνή αγορά και χαρακτηρίζεται κυρίως από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων μακιγιάζ. Πρόσφατα μάλιστα μπήκε δυναμικά με πολύ ενδιαφέρουσα προϊόντα στο χώρο της περιποίησης και της φροντίδας. Στην Ελλάδα κυριαρχεί η φιγούρα της Μαριέττας Χρουσαλά στις διάφορες make up προτάσεις Οι Ελληνίδες φαίνεται να  επιλέγουν τη Seventeen και να την προτιμούν στο μακιγιάζ τους.
 Προσωπικά χρησιμοποίησα για πρώτη φορά προϊόντα μακιγιάζ της εταιρείας στη συγκεκριμένη συνάντηση. Κάπου εδώ πρέπει να σου πω πως ό,τι κι αν χρησιμοποίησα με άφησε ικανοποιημένη. Με τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας ήμουν σχετικά πιο εξοικειωμένη, μια και χρησιμοποιώ συστηματικά το τελευταίο καιρό  τη μάσκα προσώπου με πράσινη άργιλο και aloe vera  (σου έχω μιλήσει γι αυτήν σε παλαιότερο post με αγαπημένα του μήνα.)
  Για αρχή να σου πω ότι με ενημέρωσαν με ιδιαίτερη ευγένεια στο τηλέφωνο για το event. Κατά τη προσέλευσή μου στην αίθουσα του event με υποδέχθηκε η make up artist  της Seventeen, Δέσποινα Δούκα. Καλωσορίζοντας με, μου εξήγησε τι επρόκειτο να ακολουθήσει και με ενθάρρυνε να διαλέξω θέση και αντίστοιχο Look. Πινέλα, σκιές και πούδρες βρίσκονταν τοποθετημένα προσεκτικά ώστε η καθεμιά καλεσμένη να έχει τα απαραίτητα προϊόντα ώστε να ολοκληρώσει το μακιγιάζ της επιλογής της.



 Όσο περνούσε η ώρα έφθαναν και άλλα κορίτσια μέχρι που το τραπέζι γέμισε. Στην αρχή ξεκινήσαμε με τη περιποίηση των προσώπων μας. Η make up artist μας παρουσίασε τα προϊόντα της νέας σειράς καθαρισμού της Seventeen, Seventeen Skin Perfection που περιλαμβάνει συστατικά φυτικής προέλευσης σε υψηλά ποσοστά. Έπειτα είχαμε την ευκαιρία να τα εφαρμόσουμε και να τα δοκιμάσουμε. Παράλληλα με την εφαρμογή, μας δόθηκαν πολλές συμβουλές και πρακτικές για ένα σωστό ντεμακιγιάζ και έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό.
  Από όλη τη διαδικασία, ξεχώρισα το διφασικό προϊόν για το ντεμακιγιάζ των ματιών & το νεράκι καθαρισμού. Το Ideal Make up Remover- Διφασική λοσιόν ντεμακιγιάζ  ειλικρινά με εντυπωσίασε. Μαγνητίζει το μακιγιάζ των ματιών σου, εξαφανίζοντάς το χωρίς καθόλου τρίψιμο. Ενώ το One-Step Cleansing – Νερό Καθαρισμού με ελιά και αγγούρι είναι το κατάλληλο προϊόν για εκείνες τις φορές που «τεμπελιάζουμε».
  Στη συνέχεια περάσαμε στο μακιγιάζ, ξεκινώντας φυσικά από τη βάση. Επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση αλλά και υφή, μάθαμε για τη σύσταση του foundation που μας ταιριάζει. Μάλιστα, μας δόθηκαν εξηγήσεις σχετικά με το ποιο τρόπο και γιατί πρέπει να εφαρμόζουμε το foundation. Περάσαμε στο consealer και στα «κοψίματα». Έπειτα σειρά είχε η τοποθέτηση του ρουζ. Δώσαμε έμφαση στη τοποθέτηση επίσης των σκιών αλλά και το «blending», ώστε να δίνει την αίσθηση του ombre & smokey  look.  Καθ΄όλη τη διάρκεια μας δίνονταν οδηγίες για τη χρήση των πινέλων. Επίσης έγιναν κάποιες αναφορές για το σχηματισμό της γραμμής eye-liner. Τέλος αφήσαμε τα χείλη.  



  Από τα προϊόντα μακιγιάζ ξεχώρισα τη μαύρη σκιά Star Sparkle Shadow No. 501 που ήταν εύκολη στην τοποθέτηση χωρίς να θρυμματίζεται αλλά και στο δούλεμα πάνω στο βλέφαρο και το Bronzing Powder No.2 που σου χαρίζει το λεγόμενο «ζέσταμα» στο πρόσωπό σου αλλά και τη λάμψη.
  Ωστόσο, τα προϊόντα που με ξετρέλαναν και τα έχω ήδη προσθέσει στη wishlist μου είναι τα εξής: Το Longstay Eye Brow Shaper Pencil No. 05 για ένα ολοκληρωμένο και συγχρόνως φυσικό αποτέλεσμα, τη  X- Traordine Mascara No. 01 Black για super duper αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σου και τέλος το κραγιόν Matte Lasting Lipstick SPF 15 No. 12 με σταθερή και ενυδατική υφή σε μια υπέροχη απόχρωση καφέ - κόκκινο.


  Η Δέσποινα Δούκα ήταν ευδιάθετη, ευγενική με πολύ χιούμορ. Είχε τη πρόθεση να μας βοηθήσει, να μας δώσει συμβουλές χαρίζοντάς μας λίγο από το ταλέντο της. Με πολλή αγάπη, ενδιαφέρον αλλά και επαγγελματισμό, απαντούσε σε κάθε μας απορία ή ερώτηση, δίνοντας πάντα εξήγηση & εντοπίζοντας τις ανάγκες της κάθε κοπέλας.
 Η εμπειρία αυτή ήταν μοναδική. Αναζητώ τέτοια event  και προσπαθώ να μη χάνω ευκαιρία για οτιδήποτε σχετικό. Μπορείς και εσύ να παρακολουθήσεις κάτι ανάλογο -αν το επιθυμείς, αρκεί να επισκεφτείς τη σελίδα της Seventeen. Το αποτέλεσμα αξίζει και θα σε εντυπωσιάσει!

Υ.Γ: Έχεις βρεθεί κι εσύ σε κάποιο παρόμοιο event; Αν ναι, ποιο ήταν & πως σου φάνηκε; Αν όχι, θα ήθελες;

Πολλά Μουάτς,
Νανά Μιχ 


*Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή η
απόδοση κατά παράφραση ή διασκευή του οπτικοακουστικού περιεχομένου, με
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη και σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 και
οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό ή άλλο,
τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.Αν και όλα τα μέτρα προφύλαξης έχουν ληφθεί κατά την προετοιμασία αυτού του υλικού, ο
εκδότης και συντάκτης δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις. Επίσης, δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση του
ιδίου του υλικού ή των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου