Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Σκιά Ματιών- Compact Eyeshadow,Keenwell, No2  

  Hey hey! Κάπου ανάμεσα σε βουτιές και σε ηλιοθεραπείες, ξέκλεψα χρόνο για να σου μιλήσω για ένα προϊόν που κέρδισα σε ένα διαγωνισμό στο Youtube. Πιστεύω ότι όσο μοιράζεσαι τη τύχη σου & μιλάς για αυτήν  τόσο αυτή μένει κοντά σου.
  Αρχικά να σου πω ότι έλαβα μέρος σε ένα διαγωνισμό στο κανάλι του Gabriel D. Alex, ενός νέου Youtuber  του Βορρά τον οποίο τον ανακάλυψα τυχαία & σχετικά πρόσφατα. Από τη στιγμή που ξεκίνησα να τον παρακολουθώ, ομολογώ πως κάθε φορά που ανεβάζει videακι τρέχω να το κλικάρω. 



Με κωμική διάθεση αναφέρεται σε απλά &καθημερινά  θέματα και έτσι δίνει μια ευχάριστη νότα στο σερφάρισμα του Youtube. Με θεσσαλονικιώτικο κέφι και τρομερό χιούμορ σου φτιάχνει τη μέρα. Κάπου ανάμεσα στα « χαλαρά » και στο « βρε μπακαλιάρε..», συχνά αναφέρεται σε κάποια άλλα θέματα και τα σχολιάζει με ιδιαίτερη ευαισθησία & ωριμότητα. Θα τα διακρίνεις όλα αυτά πιστεύω από τα πρώτα video.  Μάλιστα είχα τη τύχη να τον γνωρίσω κι από κοντά κι έχω να σου πω ότι είναι ένα άτομο με περίσσιο χιούμορ που σε κάνει να νιώθεις άνετα μαζί του από το πρώτο λεπτό και είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις στην οθόνη σου. Σου προτείνω λοιπόν να κάνεις μια εγγραφή στο κανάλι του για να μη χάνεις όσα έχει να σου πει.   


 Ο διαγωνισμός ήταν απλός και είχε πολύ φιλικούς όρους όποτε και συμμετείχα αμέσως μόλις είδα το αντίστοιχο Videάκι. Το γεγονός ότι είχε ως έπαθλο προίόντα μακιγιάζ ήταν απλώς δελεαστικό.
Συγκεκριμένα κέρδισα μια σκιά για τα μάτια σε μια πολύ ενδιαφέρον  nude  απόχρωση. Το χρώμα κινείται ελαφρώς στους καφέ-ροζ υποτόνους με διάθεση κάπως Bonze . Θα στο περιέγραφα μάλλον ως  ένα ροζ- μπεζ- ροδακινί, σομόν με αρκετές περλέ λάμψεις που δίνει την αίσθηση του χρυσού.    Προέρχεται από μια ισπανική εταιρία που ονομάζεται Keenwell  & εδρεύει στη Μπαρτσελόνα. Η συσκευασία  είναι απλή, πρακτική & σικάτη.



Περιέχει τη  ποσότητα  των 4gr η οποία για ένα τέτοιο προϊόν είναι ικανοποιητική. Η υφή της είναι αρκετά κρεμώδης χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έχει και αντίστοιχη σύσταση. Με πουδρένια σύσταση λοιπόν, εφαρμόζεται με ευκολία στα βλέφαρα σου. Μπορείς μάλιστα για να επιτείνεις την-έτσι κι αλλιώς καλή διάρκειά της, να την συνδυάσεις με μια βάση ματιών. Σε αυτή τη περίπτωση θα σε εντυπωσιάσει και η Full χρωματική απόδοση. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις  να δημιουργήσεις υπέροχους συνδυασμούς και γενικά εκθαμβωτικά μακιγιάζ ματιών. Πρέπει να έχεις στο νου σου ότι η ένταση του χρώματος κτίζεται.


 Προσωπικά τη χρησιμοποιώ κυρίως ως μια σκιά-βάση σε όλο το βλέφαρο που δίνει ένα απλό & χαριτωμένο χρώμα. Πολλές φορές μένω μόνο σ αυτήν γιατί δίνει ένα φυσικό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Επίσης, τη χρησιμοποιώ στα βραδινά μακιγιάζ  για την εσωτερική γωνία που δίνει το αποτέλεσμα «δάκρυ» και  προσφέρει άλλη διάσταση στο βλέμμα. Τέλος να σου πω ότι συχνά είναι η σκιά- blending. Το ουδέτερο χρώμα σου επιτρέπει να παίξεις με τις υπόλοιπες σκιές και  να αποφύγεις το σκληρό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών σου.  Τέλος είναι μια ιδανική επιλογή για κάτω από το φρύδι καθώς και μια πολύ καλή εναλλακτική για hilighter.



Υ.Γ.: Εσύ έχεις κερδίσει ποτέ σε κάποιο διαγωνισμό καλλυντικών; Αν ναι ποιο ήταν το δώρο σου; Αν όχι ποιο θα ήθελες να ήταν ;

Μουάτς,

Νανά Μιχ ©

4 σχόλια:

  1. Δεν έχω κερδίσει ποτέ σε διαγωνισμό :(
    Ιδανικό δώρο θα ήταν κάτι high end που δεν θα μπορούσα να το δοκιμάσω σε άλλη περίπτωση!
    Πάντα τυχερή να είσαι!!
    karamellamou.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ :)
    Σου εύχομαι να κερδίσεις σύντομα & μάλιστα κάτι super!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω κερδίσει ποτέ σε διαγωνισμό καλλυντικών,μόνο μια φορά είχα κερδίσει ένα κόσμημα και τελικά όταν το είδα από κοντά δεν μου άρεσε κιόλας χαχα
    Αν θέλεις τα λέμε και από το blog μου :)
    http://lenartlover.blogspot.gr/
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eλπίζω να σταθείς σύντομα πιο τυχερή :)
    Το τσέκαρα με τη πρώτη ευκαιρία.
    Πολύ όμορφο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή