Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Contour Stix της Technic

  HeyHey ! Η εξεταστική έφτασε στο τέλος της & βρήκα χρόνο να σου μιλήσω για μια νέα μου ανακάλυψη. Πρόκειται για το Contour Stix  από τη Technic που προστέθηκε εδώ κι  μερικές μέρες στη συλλογή μου.Στη πραγματικότητα, είναι ένα τριπλό προϊόν με το οποίο μπορείς εύκολα και γρήγορα να έχεις τη τεχνική Contouring. Το συγκεκριμένο kit το αγόρασα από ένα μαγαζί στην Αθήνα και πιστεύω ότι αξίζει μια θέση στη δική σου συλλογή, αφού έχεις το αποτέλεσμα που θες με μόλις  τρία βήματα. 
 Για αρχή, πρέπει να σου πω ότι η συσκευασία  περιλαμβάνει 3 τεμάχια  όσα και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, ώστε να πετύχεις το συγκεκριμένο look. Το καθένα από αυτά  έρχεται σε μορφή stick & έχει διαφορετική απόχρωση. Η κάθε απόχρωση χρησιμοποιείται για διαφορετικό λόγο συνεπώς και σε διαφορετικό σημείο του προσώπου.

  Στο βήμα 1 ανήκει εκείνο με τη πιο σκούρα  καφετί απόχρωση με την οποία κάνεις το περίγραμμα του προσώπου σου και γενικά τα λεγόμενα «κοψίματα». Στην συνέχεια έρχεται η λευκή απόχρωση που στην ουσία είναι ένα  είδος consealer σε αρκετά ανοικτό τόνο που σου προσφέρει ελαφριά κάλυψη & φωτεινότητα. Τελευταίο έρχεται και το 3ο βήμα με τo οποίο προσθέτεις τις λάμψεις για ένα πιο εντυπωσιακό απoτέλεσμα. Πρόκειται για ένα hightlighter  σε μια γλυκιά απόχρωση του ροζ  σε σαμπανιζέ version.  Κάπου εδώ να σου πω πως το κάθε stick είναι αριθμημένο χωρίς αυτό να σε δεσμεύει σχετικά με τη σειρά εφαρμογής.



  Αφού εφαρμόσεις  το προϊόν στα κατάλληλα σημεία του προσώπου, σειρά έχει το καλό σβήσιμο. Γενικά, η εφαρμογή γίνεται αρκετά εύκολα  & ολοκληρώνεται με πολύ καλό blending, ώστε να αναμειχθούν οι διάφορες  αποχρώσεις και να δοθεί μια ομοιομορφία. Στο καλό σβήσιμο κρύβεται η επιτυχία του συγκεκριμένου look. Οι κινήσεις που θα σε βοηθήσουν είναι σίγουρα οι ταμποναριστές  που θα εναλλάσσονται με κινήσεις που έχουν φόρα από μέσα  προς τα έξω και ψηλά.

   Ως εργαλείο blending προτίμησε κάποιο σφουγγαράκι  για  foundation τύπου  beauty blender.  Είναι σημαντικό το σφουγγαράκι που θα επιλέξεις να το χρησιμοποιήσεις βρεγμένο, ώστε να γλιστράει πιο εύκολα πάνω στο πρόσωπό σου, χωρίς την ενοχλητική τριβή. Η σύσταση  του προϊόντος είναι compact  γι’ αυτό ακριβώς δε πολύ βοηθάει στο blend-άρισμα. Παρ΄ όλα αυτά, το αποτέλεσμα είναι αρκετά σταθερό και η έντασή του μπορεί να διαβαθμιστεί. Με αυτό τον τρόπο, το προϊόν γίνεται κατάλληλο για χρήση από το πρωί μέχρι το βράδυ.  Τo σετάρισμα  με μια διάφανη πούδρα είναι απαραίτητο, για να μπορέσει το αποτέλεσμα να σταθεροποιηθεί και να διατηρηθεί όσο το δυνατό περισσότερο.

  Προσωπικά, το χρησιμοποιώ κυρίως για τις βραδινές μου εξόδους και πολλές φορές επιλέγω να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα stick  ξεχωριστά και μεμονωμένα, πάντα όμως σετάρω με λευκή πούδρα. Το συγκεκριμένο προϊόν  θα σου λύσει τα χέρια & θα το λατρέψεις αμέσως. Μαζί του θα καταφέρεις πανεύκολα τη τεχνική contouring με την οποία έχει γίνει τρομερός ντόρος τόσο σε instagram όσο και σε youtube

Υ.Γ:Πως σου φαίνεται η συγκεκριμένη τεχνική; Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο παρόμοιο προϊόν ;

Πολλά Μουάτς,
Νανά Μιχ ©

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

All about shadow 8-pan palette της CLINIQUE

  Hey-Hey! Βρίσκομαι σε τρελούς ρυθμούς εξεταστικής αλλά ξέκλεψα χρόνο για να σου μιλήσω για ένα θησαυρό που ανακάλυψα  πρόσφατα. Θέλησα ,λοιπόν, να σου post-άρω  μια υπέροχη παλέτα σκιών που μπορεί να σου χαρίσει εντυπωσιακά & σικάτα μακιγιάζ.
 Προέρχεται από την εταιρία Clinique,ονομάζεται  Wear Everywhere Blues & ανήκει στη σειρά all about shadow 8-pan shadow. Η συγκεκριμένη version είναι μια  special edition . Η λογική  της είναι ότι  κάθε παλέτα είναι αφιερωμένη σε ένα χρώμα. Η δική μου είναι αφιερωμένη στο Blue.
  Περιλαμβάνει 8 σκιές όπου είτε κινούνται σε διάφορους τόνους και υφές του βασικού χρώματος είτε είναι αποχρώσεις που δίνουν εντυπωσιακούς και επιτυχημένους συνδυασμούς με αυτό. 
  Για αρχή, πρέπει να σου πω ότι η παλέτα έρχεται σε μια πολύ όμορφη & ντελικάτη συσκευασία. Έχει ασημί χρώμα & καθρεφτίζει. Στο πάνω καπάκι και αριστερά έχει το λογότυπο της Clinique. Στο κάτω μέρος υπάρχει αυτοκόλλητο με σχετικές πληροφορίες, όπως ονομασίες και υφές  .



  Ανοίγοντας την, στο πάνω καπάκι κι καθ΄όλο το μήκος του συναντάς έναν μεγάλο καθρέπτη. Ενώ στο κάτω μέρος θα βρεις ένα διπλό σφούγγινο πινελάκι & τις σκιές με τη σειρά.  Κάποιες είναι shimmering, κάποιες είναι semi-matte. Όλες όμως ιδιαίτερες και κατάλληλες για μια εξίσου ιδιαίτερη εμφάνιση όπως  grande περιστάσεις.


  Η  1η  σκιά που συναντάς στη παλέτα, δηλαδή η Cotton Ball  είναι μια λευκή σκιά λάμψης. Χωρίς να γράφει opak, λειτουργεί τέλεια σα σκιά εφέ λάμψης. Περιέχει πολύ shimmer και κάνει  όμορφους ιριδισμούς στο φως. Ιδανική για κάτω από το φρύδι & την εσωτερική γωνία του ματιού. Εναλλακτικά ως hilighter.
  Στη συνέχεια, έχουμε τη Ink Blot. Με επιφανειακό shimmer στη πρώτη στρώση,είναι μια σκιά με ημι-matte τελείωμα. Η χρωματική απόδοση είναι αρκετά καλή & κτίζεται. Πρόκειται για μια καθαρή απόχρωση του Μπλε που θυμίζει το μελάνι, όπως μαρτυρεί και το όνομά της.
  Η Cinnamon Dolce, από την άλλη,  είναι μια satin σκιά με ελαφρύ shimmer. Κινείται στις αποχρώσεις του γκρι & του ασημί. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τα βραδινά σου μακιγιάζ. Η απόδοσή της είναι ελαφρώς αδύναμη αλλά κτίζεται, χαρίζοντάς σου ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα στα βλέφαρα. Προσωπικά τη χρησιμοποιώ για το περίγραμμα των ματιών, δίνοντας έμφαση στη κάτω γραμμή των βλεφαρίδων.


Σειρά έχει η Peppercorn, με επίσης επιφανειακό shimmer αλλά με τρομερή απόδοση. Πρόκειται για το κλασσικό μαύρο με τη πολύ καλή & έντονη χρωματική απόδοση που μπορεί να σου προσφέρει τα καλύτερα & εντυπωσιακότερα smokey μακιγιάζ.
Επίσης, θα ξεχωρίσεις τη Smoky Bleu,  μια σκιά με τρομερή απόχρωση που θυμίζει το blue Nights Sky.  Αν και τρίβεται αρκετά, έχει full δυνατή & shimmering  απόδοση. Στην ίδια λογική κινείται και η blue\black shade of smoke and mirrors quad που έρχεται  σε λίγο πιο σκούρη απόχρωση του μπλε. Θα τις λατρέψεις και τις δυο.
  Ανάμεσα σ αυτές, υπάρχουν οι δυο τελευταίες σκιές, η dark shade of starlight starbright duo & η New LTD truffle. Η πρώτη είναι μια ημι- matte σκιά που κινείται ανάμεσα στο χρυσό  & το ασημί. Ενώ η δεύτερη  είναι μια matte  γκρι ποντικί σκιά, ιδανική για τη κόγχη.


  Η συγκεκριμένη παλέτα, πρέπει να σου πω, μονοπώλησε στα εορταστικά μου μακιγιάζ, παρόλο που την απέκτησα λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. 
  Οι αποχρώσεις & οι υφές της είναι ιδιαίτερες και μπορείς να κάνεις απίθανους συνδυασμούς δημιουργώντας εντυπωσιακά μακιγιάζ. Το μόνο ενοχλητικό που θα συναντήσεις είναι πως οι σκιές τρίβονται πολύ γι αυτό και η εφαρμογή τους πρέπει να γίνεται προσεκτικά. Θα σου πρότεινα να τοποθετήσεις χαρτί κατά την εφαρμογή, ώστε να μη λερωθείς. Πέρα από αυτό, θα ευχαριστηθείς τη διαδικασία & θα εντυπωσιαστείς από το αποτέλεσμα. Η παλέτα αυτή θα σου λύσει ειλικρινά τα χέρια.
  Άλλωστε μη ξεχνάς ότι το  χρώμα του μπλε είναι από εκείνα που πηγαίνουν σε όλα τα μάτια και μπορεί να σου προσφέρει από ένα γλυκό romantic look μέχρι και ένα super sexy smokey.
Υ.Γ: Είχες κάποιο προϊόν μακιγιάζ που χρησιμοποίησες non-stop για τα εορταστικά σου μακιγιάζ;  Έχεις να μου προτείνεις μια αντίστοιχη παλέτα για grande αποτέλεσμα;

Πολλά Μουάτς,

Νανά Μιχ©