Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

  1st year "The Art Of Being Woman"
1st Smashbox Giveaway 

  Hello Hello! Χρόνια πολλά & ευτυχισμένα γεμάτα με όλα τα καλά.Οι μέρες αυτές εύχομαι να σε βρήκαν χαρούμενη με αμέτρητη Αγάπη, μπόλικο νόστιμο φαγητό & άφθονο ποτό, δίπλα σε όμορφες παρέες και αγαπημένα πρόσωπα.
  Στο σημερινό post  θέλω να μοιραστώ μαζί σου τη χαρά μου, αφού πριν λίγες μέρες το blog μου έγινε ενός χρονών. Το The Art of Being Woman  θα σβήσει το πρώτο του κεράκι  και  θέλει  να το γιορτάσει πανηγυρικά. Ένας χρόνος μόλις ολοκληρώθηκε και με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια θέλει να σου χαρίσει όμορφα δώρα με πολύ αγάπη.
  Το πρώτο μεγάλο δώρο επιλέχτηκε με πολλή προσοχή και μπορώ να πω πως η επιλογή που έκανα θα σε δικαιώσει. Το δωράκι είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να το είχα και εγώ στη συλλογή μου, όμως θα στο δώσω ειλικρινά με πολλή μεγάλη χαρά & αγάπη με την ευχή να το καταευχαριστηθείς.



  Πρόκειται για μια κρεμώδη σκια της Smashbox στην απόχρωση Stone. Συγκεκριμένα, λέγεται Limitless 15hour wear cream shadow στην απόχρωση Stone. Προέρχεται από μια limited edition σειρά της εταιρείας και έχω κατά καιρούς ακούσει  & διαβάσει πολλά. Όταν την βρήκα ενθουσιάστηκα και σκέφτηκα πως  θα είναι το super  δώρο για σένα.


  Απ όσο τη δοκίμασα στο κατάστημα έχει πολύ λεπτόρρευστη βελούδινη υφή και αφήνει την αίσθηση mousse.  Η χρωματική απόχρωση είναι ιδιαίτερα έντονη  και μου φάνηκε εύκολη για blending.Επειδή η απόχρωση είναι κάτι ανάμεσα σε καφέ γκρι  & μαύρο μπορείς να κάνεις απίθανους συνδυασμούς. Να σημειωθεί ότι  κάνει υπέροχους ιριδισμούς στο φως οπότε και μόνη της δίνει όμορφο αποτέλεσμα. Ωστόσο πρέπει να είναι τέλεια για Smokey μακιγιάζ. Ταιριάζει τόσο σε ανοιχτόχρωμα μάτια όσο και σε σκουρόχρωμα.  Έρχεται σε προσεγμένη & σικάτη συσκευασία . 
  Το δωράκι που επέλεξα για σένα είναι ιδιαίτερο & μοναδικό όπως υποθέτω θα είσαι και εσύ που θα το κερδίσεις. Συνδυάζει το απλό αλλά και το εντυπωσιακό και μπορεί η νικήτρια να το χρησιμοποιήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει τα αντίστοιχα αποτελέσματα. 

 Το giveaway θα κρατήσει για μικρό χρονικό διάστημα και θα λήξει στις 6/1/17 00:00. Η ανάδειξη της νικήτριας θα γίνει δυο μέρες μετά.Οι όροι της συμμετοχής είναι φιλικοί και περιλαμβάνουν τα εξής βήματα:
© Να κάνεις εγγραφή στο Blog μου (υποχρεωτικό βήμα - 3 συμμετοχές)
© Να κάνεις like στη σελίδα του The Art of Being Woman στο Facebook (υποχρεωτικό βήμα - 2 συμμετοχές)
© Να κοινοποιήσεις Δημόσια τη φωτογραφία με το διαγωνισμό που θα βρεις στη σελίδα του Blog στο Facebook με την ένδειξη «Διαγωνισμός Smashbox by The Art of Being Woman » & #TheArtOfBeingWomanBlog (1 συμμετοχή ανά κοινοποιήση)
© Να μου tag-άρεις  τουλάχιστον δυο φίλες σου κάτω από την ίδια φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις στη σελίδα (1 συμμετοχή ανά Tag



Η νικήτρια θα ανακοινωθεί τόσο σε post εδώ όσο και στη σελίδα του  The Art of Being Woman.
Καλή σου Τύχη ©

 Πολλά Μουάτς,
Νανά Μιχ 

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Hand’s Creams Lover

  Kαλημέρααα! Ο Δεκέμβρης είναι εδώ & η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει αρχίσει για τα καλά. Το κρύο αυτές τις μέρες είναι αισθητό. Παρέα με το πολύ κρύο έχεις συχνά να αντιμετωπίσεις το «αιώνιο πρόβλημα»  των σκασμένων χεριών.
 Έτσι, αποφάσισα στο σημερινό post να σου μιλήσω για τις αγαπημένες μου κρέμες χεριών που χρησιμοποιώ αυτό το διάστημα. Είναι τρεις και δε μπορώ να ξεχωρίσω κάποια, όλες είναι ιδιαίτερες για διαφορετικό λόγο.
Οι κρέμες χεριών που χρησιμοποιώ είναι οι εξής:
© Hand Lotion,Asian Cherry Blossom της Cien
© Κρέμα Χεριών με Προβιταμίνη Β5,  Aloe Vera & Αμυγδαλέλαιο, της Bentholia
© Cocoa butter,Rich Cream for Face, Hand & Body της Avon Care



Hand Lotion,Asian Cherry Blossom της Cien
Πρόκειται για μια κρέμα χεριών σε pocket size. Την έχω μέσα στη τσάντα μου και ανανεώνω συχνά μέσα στη μέρα μου. Είναι λεπτόρρευστη και απλώνεται εύκολα & γρήγορα.  Απορροφάται αμέσως χαρίζοντας σου απαλή επιδερμίδα και αφήνοντάς σου μια υπέροχα ευχάριστη μυρωδιά. Είναι οικονομική  και μπορείς εύκολα να βρεις σε γνωστά super market.


Κρέμα Χεριών με Προβιταμίνη Β5,  Aloe Vera & Αμυγδαλέλαιο, της Bentholia
Είναι μια κρέμα για άμεση δράση. Περιέχει τόσο ενυδατικά συστατικά που με τη πρώτη εφαρμογή βλέπεις διαφορά. Τη χρησιμοποιώ  κυρίως τις μέρες που έχει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Για μένα αποτελεί απόλυτη επιλογή όταν τα χέρια μου έχουν ήδη σκάσει και χρειάζονται  ανάπλαση. Σε γενικές γραμμές δεν απλώνεται με ευκολία  & αφήνει μια λιπαρότητα  Με διακριτικό άρωμα όπως αρμόζει σε μια κρέμα χεριών από φαρμακείο.


Cocoa butter, Rich Cream for Face, Hand & Body της Avon Care
Εδώ έχουμε μια πλούσια κρέμα θεωρητικά πολυχρηστική. Προσωπικά, εγώ τη χρησιμοποιώ μονάχα για τα χέρια και το σώμα. Έχει πλούσια υφή που θυμίζει  αρκετά μορφή Body Butter με τρομερό άρωμα Cocoa. Η εφαρμογή είναι εύκολη & ευχάριστη. Το άρωμα δε κρατάει πολύ. Είναι κρέμα χεριών για το σπίτι. Προσωπικά, την έχω τοποθετημένη στο boudoir μου και την εφαρμόζω συχνά- κυρίως μετά το πλύσιμο χεριών ή και  το μπάνιο.



Υ.Γ.: Εσένα ποια είναι η κρέμα χεριών που ξεχωρίζεις; Έχεις χρησιμοποιήσει κάποια αυτές που σου έδειξα;

Πολλά Μουάτς,
Νανά Μιχ©


Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Homemade Eye’s Make up Remover
  Hello! Σήμερα θα σου δείξω πως μπορείς να φτιάξεις ένα τέλειο διφασικό διάλυμα για το ντεμακιγιάζ  των ματιών σου. Πέρα από το γεγονός ότι τα συστατικά του είναι φυσικά χωρίς χρωστικές και βλαβερές για την υγεία ουσίες, αποτελεί μια οικονομική λύση χωρίς ημερομηνία λήξης. Προσωπικά, φροντίζω να έχω πάντα ένα μπουκαλάκι  στο ντουλάπι του μπάνιου.

Για το Homemade Eye’s Make up Remover θα χρειαστείς:
©       Αμυγδαλέλαιο
©       Ροδόνερο
©       Μπουκαλάκι Αποθήκευσης 


  Το συγκεκριμένο υγρό ντεμακιγιάζ  είναι διφασικής σύστασης και περιέχει μόλις 2 συστατικά.Τα συστατικά αυτά είναι το Αμυγδαλέλαιο & Ροδόνερο. Είναι γνωστά και μπορείς εύκολα να τα αναζητήσεις σε κάποιο φαρμακείο. Επίσης, θα χρειαστείς  μια συσκευασία τύπου βαζάκι ή μπουκάλι, ώστε να αποθηκεύσεις εκεί το διάλυμα που θα φτιάξεις. Στη συνέχεια θα χρειαστεί απλώς  να αναμείξεις  το αμυγδαλέλαιο  και  το ροδόνερο.
  Οι ποσότητες  που θα αναμείξεις  πρέπει να είναι αντίστοιχες ως προς το αποτέλεσμα που θες να αφαιρέσεις. Αν  το βάψιμο των ματιών σου είναι έντονο με πολλούς συνδυασμούς προϊόντων,  θα πρέπει να υπερτερεί η λιπαρή ουσία, δηλαδή το αμυγδαλέλαιο. Διαφορετικά, το ροδόνερο. Αν  προτιμάς ένα αποτέλεσμα για όλες τις περιπτώσεις, τότε προτίμησε να αναμείξεις  ίσες ποσότητες, ανακατεύοντας  1:1 τα δυο συστατικά.(Μισό μπουκαλάκι ροδόνερο και μισό αμυγδαλέλαιο)
  Σχετικά με το μπουκάλι που θα επιλέξεις, θα σου πρότεινα κάποιο γυάλινο μπουκάλι ή έστω πλαστικό. Μια οικονομική επιλογή είναι τα τεμάχια που περιλαμβάνονται σε σετ αποθήκευσης προϊόντων για ταξίδια. για προσεκτική χρήση προτίμησε εκείνο με καπάκι-spray. Διαφορετικά, υπάρχει και η λύση του γυάλινου μπουκαλιού με σταγονόμετρο ή που κλείνει αεροστεγώς με φελό.


 Το συγκεκριμένο  remover, πρέπει να σου πω ότι το τσέκαρα σε πολλές  προτάσεις στο pinterest και το δοκίμασα από περιέργεια. Το αποτέλεσμα ήταν όντως πολύ ικανοποιητικό. Το αμυγδαλέλαιο είναι λιπαρό και ουσιαστικά λιώνει όλα τα προϊόντα κυρίως  με σκληρή υφή όπως οι μάσκαρες και συγχρόνως ενυδατώνει την περιοχή. Από την άλλη το ροδόνερο έρχεται να δροσίσει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και να μαζέψει τα υπολείμματα.
 Στη χρήση πρέπει να ακολουθήσεις  τα standar  βήματα του ντεμακιγιάζ των ματιών.  Βρέχεις δυο cottons pads  ή απλώς δυο βαμβάκια  με το υγρό  και τα ακουμπάς απαλά στα μάτια σου για 1-2 λεπτά. Βασική προϋπόθεση είναι  να το ανακινήσεις πολύ καλά το διάλυμα πριν από κάθε εφαρμογή. Προτίμησε να μη τρίψεις το βαμβάκι στα μάτια σου αλλά να κάνεις αέρινες κινήσεις προς τα έξω.

Καλή Επιτυχία! ©

Υ.Γ. :  Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου eye’s make up remover; Έχεις κάποια αντίστοιχη Homemade επιλογή να μου προτείνεις;

Πολλά Μουάτς, 
Νανά Μιχ © 

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016


November’s Favourite

HEY-HEY! Σήμερα θα σου δείξω τα προϊόντα εκείνα που με κέρδισαν για το μήνα Νοέμβριο. Είναι εκείνα που χρησιμοποίησα τις περισσότερες φορές μέσα στο μήνα και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σου. Η λίστα μου, λοιπόν, για το Νοέμβρη είναι η εξής:

© Hydro-Advance, Moisture Cream SPF15, Ενυδατική κρέμα με Δ.Π.15, Anew της Avon
© Make-up Foundation Hydravite, moisturizing, ceramide complex + vitamin E, Yγρή ενυδατική βάση προσώπου, της Farmasi 
  © Cream powder compact- all in one, Καλυπτική πούδρα, Puff Perfection της W7 (New Beige)
   © Mascara Cat Walk, Maxx Volume & Deep Black, Μάσκαρα της Golden Rose
   © Twist Eyeshadow, Volcanic Minerals της Korres (Ivory) 
   © Lipstick Bella Oggi της Le Chic (No 09)

Hydro-Advance, Moisture Cream SPF15, Anew της Avon
Είναι η ενυδατική μου κρέμα γι΄αυτό το μήνα. Είναι πλούσια και μου δίνει την αίσθηση της γεμάτης επιδερμίδας. Απλώνεται εύκολα και έχει διακριτικό άρωμα. Ιδανική για όλη μέρα αλλά και ως βάση. Τη χρησιμοποίησα κυρίως για τα βραδινά μου μακιγιάζ.
 


Make-up Foundation Hydravite, moisturizing, ceramide complex + vitamin E της Farmasi
Ένα foundation που έγινε σύμμαχος μου αυτό το μήνα. Ως μικτή επιδερμίδα υπάρχουν εποχές του μήνα που η ξηρότητα με ταλαιπωρεί. Το δύσκολο κομμάτι σ΄αυτό είναι τα προϊόντα μακιγιάζ. Το συγκεκριμένο όμως μου έλυσε τα χέρια. Με μέτρια κάλυψη αλλά με ωραία ενυδατική υφή ήταν το make up που χρησιμοποίησα με ευχαρίστηση.



Cream powder compact- all in one, Puff Perfection της W7 (New Beige)
Απ’ την άλλη υπήρξαν και εκείνες οι μέρες όπου ήθελα κάτι παραπάνω από απλή ομοιομορφία. Με λίγα λόγια,κάλυψη χωρίς όμως πολλά- πολλά. Έτσι πάνω από την ενυδατική της Anew, περνούσα ελαφρά με ένα πινέλο τη συγκεκριμένη πούδρα της W7. Το αποτέλεσμα ήταν απλό & φυσικό.



Mascara Cat Walk, Maxx Volume & Deep Black, της Golden Rose
Για το μήνα Νοέμβρη ξεχώρισα τη μάσκαρα αυτή για πολλούς λόγους. Χάριζε στις βλεφαρίδες μου όμορφο έντονο μαύρο χρώμα & super όγκο. Εκείνο που με έκανε να τη ξεχωρίσω είναι πως το αποτέλεσμα «χτίζεται». Έτσι τη χρησιμοποίησα τόσο τις πρωινές ώρες όσο και τις βραδινές, μένοντας σε μερικές στρώσεις ή προσθέτοντας μερικές ακόμα αντίστοιχα.





Twist Eyeshadow, Volcanic Minerals της Korres (Ivory)
Για το κινητό των βλεφάρων χρησιμοποίησα non-stop τη συγκεκριμένη σκιά. Έρχεται σε μορφή stick και αυτό με δυσκόλεψε στο blending με άλλες σκιές. Η απόχρωση όμως είναι κλειδί. Φυσική & εντυπωσιακή. Με απαλή χρωματική απόδοση αλλά και με μεταλλικές λάμψεις, μου έδινε αυτό ακριβώς που ήθελα, απλό, φωτεινό  και σικάτο αποτέλεσμα.





Lipstick Bella Oggi της Le Chic (No 09)
Ένα γλυκό ανοιχτό κερασί με αρκετό Shimmer με συντρόφεψε για όλο το μήνα. Αρκετά ενυδατικό με χαριτωμένη απόχρωση. Μου έδινε ένα απαλό & λαμπερό χρώμα στα χείλη. Εκείνη την απόχρωση που θυμίζει δαγκωμένα χείλη.




Υ.Γ: Έχεις δοκιμάσει κάτι από τα αγαπημένα μου για αυτόν το μήνα; Εσύ τι ξεχώρισες αυτό το μήνα;


Καλό Μήνα & Πολλά Μουάτς,
Νανά Μιχ ©